Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Topul alimentelor care previn cancerul

Topul alimentelor care previn cancerul
Riscul de cancer depinde de factorii genetici, de alimentatie (incluzand aici si fumatul ori consumul de alcool in cantitati ridicate), de calitatea aerului (substantele poluante din atmosfera), de expunerea la radiatiile electromagnetice ale aparatelor electronice si electrocasnice si de activitatea fizica. Chiar daca acesti factori actioneaza impreuna, contributia fiecaruia fiind greu de cuantificat, cel putin 75% din cazurile de cancer ar fi putut fi evitate printr-o alimentatie si printr-un stil de viata sanatoase. Alimente cu eficienta ridicata in prevenirea cancerului: Catina si fructele de padure – datorita concentratiei ridicate in vitamine si a altor antioxidanti din compozitia lor (elagitanina, bioflavonoide). Cele mai valoroase in prevenirea diverselor forme de cancer sunt catina, zmeura si murele. Usturoiul: acest condiment – medicament este eficient indeosebi in prevenirea cancerelor de ficat si stomac. Papaya – exista nutritionisti care il considera cel mai sanatos fruct. Este foarte concentrat in beta-caroten (intrecand morcovii), in vitamina E si vitamina C. Este intr-adevar un fruct miraculos, concentratia si complexitatea antioxidantilor din papaya fiind depasita doar de cele ale catinei si fructelor de padure. Rosiile – licopina si vitaminele (in special C) din compozitia lor reduc semnificativ riscul de cancer. Ceapa – datorita concentratiei ridicate in quercetina, bioflavonoid imunostimulator si anticancerigen. Morcovii – contin beta-caroten mai mult decat alte legume. Morcovii au in compozitie si alte vitamine (B1, B2, B3, B8, C). Vitaminele din complexul B au un rol important pentru mentinerea in parametri normali a proceselor de regenerare celulara. Nucile – datorita continutului ridicat de acid linoleic (acid gras nesaturat ce reduce riscul bolilor cardiovasculare si pe cel de cancer), vitaminele E, B1, si A.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancer

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cancerul

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre riscul de cancer

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0