Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Topul celor mai stresante locuri de munca. Afla ce meserie este pe primul loc

Topul celor mai stresante locuri de munca. Afla ce meserie este pe primul loc
Conform unui studiu realizat de portalul CareearCast, aproape 73% dintre angajati sunt stresati de cel putin un factor la locul de munca.


Portalul CareerCast.com a realizat un top 10 al celor mai solicitante locuri de munca.
Criteriile luate in calcul atunci cand a fost realizat acest clasament au fost solicitarea psihica, termenele limita, nivelul de risc implicat de job si conditiile de lucru.
Pe prima pozitie in topul celor mai stresante meserii se afla cea de de militar. Militarii trebuie sa-si apere viata intr-un conflict armat si sunt nevoiti sa-si petreaca o mare parte din timp in diverse misiuni departe de casa si de familie.
Meseria de pompier se situeaza pe locul al doilea in topul celor mai stresante joburi. Pompierii isi pun mereu viata in pericol pentru a-i salva pe ceilalti.
"Ceea ce este un stres pentru un individ, pentru altul este doar locul de munca. Unii sunt dependenti de adrenalina. Unui pompier ar putea sa ii faca placere sa intre intr-o cladire in flacari sa salveze pe cineva", a declarat Tony Lee, editor al CareerCast.com.
Locul al treilea apartine pilotilor de avioane, care raspund de viata pasagerilor.
Pe locul al patrulea se claseaza generalii de armata care sunt responsabili pentru viata multor oameni, fiind nevoiti sa ia decizii de o importanta majora.
Meseria de politist se afla pe locul 5 in clasament. Acestia asigura protectia cetatenilor si investigheaza infractorii.
Slujba de coordonator de evenimente se afla pe locul 6. Cauzele care fac din acest job unul foarte solicitant se refera la presiunea constanta a timpului si a clientilor.
Slujba de director de relatii publice este urmatoarea pe lista – acestia intra in contact direct cu oamenii si raspund pentru produsul pe care il promoveaza, iar strategia pe care o adopta influenteaza succesul produselor pe piata.
Urmatorul job stresant este cel de director general. Acesta dirijeaza strategiile si politicile unei companii, coordoneze activitatea subordonatilor si trebuie sa aiba cunostiinte vaste in multe domenii.
Meseria de fotoreporter este stresanta din cauza expunerii permanente la pericole. Merg in zone de conflict, unde viata le este pusa in pericol. Nu au un program bine stabilit si de aceea pot fi contactati in orice moment in scopuri de serviciu.
Topul este incheiat de soferii de taxi, care se confrunta zilnic cu diversi clienti nemultumiti.
Tu in ce domeniu lucrezi?

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre locul de munca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre locuri de munca

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre munca

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0