100 g unt la temperatura camerei
150 g zahar
2 albusuri
1 lingurita esenta de vanilie
1 cana faina + 2 linguri
1 1/2 lingurita praf de copt
un varf de sare
1/2 cana lapte
1-2 linguri cacao
Umplutura:
1/2 cana ciocolata rasa
1 plic crema de tort
1/2 cana visine sau capsune
1/4 cana ananas
Preparare:
Intr-un castron mai mare, bate bine zaharul cu untul, pana devin o crema pufoasa. Adauga albusurile de ou pe rand, mixand bine dupa fiecare. Adauga si vanilia. Amesteca faina, praful de copt si sarea, apoi incorporeaza-le in compozitia cu zahar, alternand cu laptele. Aluatul astfel obtinut se toarna intr-un inel culinar (forma de tort) si se da la cuptorul incalzit inainte, pentru aproximativ 20 de minute; cand e gata, se lasa in cuptor 10 minute inainte de a o scoate la racit.
Prepara crema de tort conform instructiunilor de pe plic. Amesteca o parte din crema cu fructele, pentru a fi umplutura.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei
In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!