Totusi, mancarea gatita in casa este mult mai satioasa, contine multe condimente si este bogata in grasimi, avertizeaza medicii de specialitate.
Cel mai des intalnite griji ale romanilor privind alimentatia sunt cele legate de cantitatea de E-uri/ conservanti din produse, numarul de calorii, cantitatea de zahar, hormonii de crestere si provenienta produselor.
Pentru romani, manacarea sanatoasa se traduce prin: fara zahar, fara grasimi, fara E-uri, neprocesat, natural, "din curtea taranilor", verde, proaspat, curat, combinatii corecte, cumpatare, echilibru.
La capitolul "cele mai respectate mese ale zilei", pranzul este masa peste care romanii nu prea trec peste, chiar daca timpul nu le permite decat sa manance ceva rapid, pe fuga. Cei mai multi dintre romani asociaza pranzul cu o masa calda, de obicei o supa urmata de felul doi, uneori si de desert.
Micul dejun este masa peste care sar cei mai multi dintre locuitorii romaniei, in timp ce cina obisnuiesc sa o ia in familie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!