Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tot mai multi romani prefera mancarea gatita in casa

de Ana-Maria Tudor la 2014-12-05
Tot mai multi romani prefera mancarea gatita in casa
Tot mai multi romani prefera sa consume mancare gatita din casa. In timp ce multi dintre locuitorii Romaniei aleg sa continue traditiile de familie si sa gateasca mancare traditionala, cei mai tineri aleg sa improvizeze retete noi, pe care le gasesc pe internet.


Preferintele romanilor pentru mancarea gatita acasa se justifica, tinand cont de faptul ca aceste alimente sunt mult mai sanatoase si mai gustoase si de multe ori chiar mai ieftine.

Totusi, mancarea gatita in casa este mult mai satioasa, contine multe condimente si este bogata in grasimi, avertizeaza medicii de specialitate.

Cel mai des intalnite griji ale romanilor privind alimentatia sunt cele legate de cantitatea de E-uri/ conservanti din produse, numarul de calorii, cantitatea de zahar, hormonii de crestere si provenienta produselor.

Pentru romani, manacarea sanatoasa se traduce prin: fara zahar, fara grasimi, fara E-uri, neprocesat, natural, "din curtea taranilor", verde, proaspat, curat, combinatii corecte, cumpatare, echilibru.

La capitolul "cele mai respectate mese ale zilei", pranzul este masa peste care romanii nu prea trec peste, chiar daca timpul nu le permite decat sa manance ceva rapid, pe fuga. Cei mai multi dintre romani asociaza pranzul cu o masa calda, de obicei o supa urmata de felul doi, uneori si de desert.

Micul dejun este masa peste care sar cei mai multi dintre locuitorii romaniei, in timp ce cina obisnuiesc sa o ia in familie.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mancare gatita

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre micul dejun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mancare sanatoasa

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0