Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tratament pentru par: solutii pentru fiecare problema

de Viorica Ghinea la 2021-09-07
Tratament pentru par: solutii pentru fiecare problema
Cel mai bun tratament pentru par este cel care ti se potriveste! De aceea este recomandat sa tii cont de nevoile podoabei tale capilare si sa aplici mastile naturiste indicate pentru o anumita problema. Acest lucru inseamna ca ceea ce i se potriveste unei prietene sa nu te avantajeze pe tine, pentru ca nu va confruntati cu aceeasi provocare.


Descopera in randurile urmatoarele retete naturiste pentru fiecare problema a parului! Alege-o pe cea care raspunde nevoilor tale si rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara.

 

Tratament pentru parul uscat
 

Podoaba ta capilara este lipsita de stralucire si elasticitate si ameninta cu degradarea? Este momentul potrivit sa iti aplici un tratament pentru parul uscat, dar nu uita ca la fel de important este si stilul tau de viata. Asigura-te ca ai o alimentatie echilibrata (legume, fructe, proteine, carbohidrati si grasimi sanatoase) si ca nu utilizezi in exces instrumentele de coafat.
 
Avand in vedere ca urmatoarele ingrediente naturiste te asteapta chiar in camara ta, nu mai ai niciun motiv pentru care sa nu iti aplici chiar acum un tratament pentru parul uscat.
 
Ingrediente: o jumatate de cana de lapte, o lingurita de miere
 
Incalzeste putin laptele, apoi adauga mierea in el si amesteca usor. Toarna compozitia intr-un recipient cu pulverizator si aplica de la radacinile firelor de par pana la varf. Pune-ti un prosop mai vechi ori o casca de dus si lasa tratamentul pentru par uscat sa actioneze in jur de 20-30 de minute. Spala-te pe cap ca de obicei dupa aceea. La final, iti vei iubi podoaba capilara mai mult ca niciodata cand vei simti cat de fina este la atingere.

Pentru un plus de stralucire, imbogateste-ti trusa de ingrijire cu un tratament pentru par de pe Profihairshop
 

Tratament pentru cresterea parului 
 

Vrei sa grabesti cresterea parului si crezi ca doar o bagheta magica ar putea sa infaptuiasca aceasta minune? Ei bine, inseamna ca nu ai incercat urmatorul tratament pentru par pana acum. Aceasta masca regeneranta hraneste radacina firului de par stimulandu-l astfel sa creasca mai repede decat a facut-o pana acum. Nu uita ca este important ca, in timp ce o aplici, sa masezi si scalpul. Acest ritual relaxant va imbunatatii circulatia e la nivelul pielii capului, favorizand astfel cresterea si intarirea foliculilor pilosi.
 
Ingrediente: doua linguri de ulei de ricin, un galbenus de ou, o lingura de glicerina si una de otet de mere
 
Bate bine galbenusul de ou, dupa care adauga, pe rand, si celelalte ingrediente. Amesteca pana cand obtii o compozitie omogena, dupa care intinde masca obtinuta pe par, insistand la radacinile firelor de par. Realizeaza timp de 5 minute un masaj cu buricele degetelor, dupa care acopera-ti capul cu un prosop mai vechi. Spala-te bine pe cap dupa 1-2 ore de la aplicarea tratamentului pentru cresterea parului.

 

Tratament pentru par deteriorat
 

Nici macar nu iti mai amintesti de cand parul tau nu a mai aratat stralucitor si plin de vitalitate? Te gandesti ca ar trebui sa investesti sume mari pentru a-l „resucita” la un salon de infrumusetare? Afla ca este suficient sa amesteci cateva ingrediente naturiste pentru ca podoaba ta capilara sa isi recapete suplete dupa doar cateva aplicari regulate. 
 
 
Ingrediente: un avocado copt, 2-3 linguri de ulei de masline (in functie de lungimea parului), o lingura de miere, o lingura de iaurt (optional).
 
Taie fructul de avocado in cubulete, adupa care pune-l intr-un blender alaturi de celelalte ingrediente ale tratamentului pentru par. Amesteca pana cand observi ca masca devine omogena. Daca nu ai blender ori nu vrei sa il mai murdaresti, poti sa folosesti si o furculita pentru a pasa ingredientele. 
 
Aplica tratamentul pe parul umed de la radacini pana la varfuri, insistand asupra acestora daca sunt despicate. Apoi lasa-l sa actioneze timp de 45 de minute. Spala-te bine pe cap dupa aceea. Aplica o data pe saptamana pana la obtinerea rezultatelor dorite.

 

Reteta de sampon naturist impotriva caderii parului
 

Cu siguranta nu ti s-a intamplat doar o singura data ca samponele din comert care promit ca stopeaza caderea parului de la inceput sa te dezamageasca. Nu le mai da atentie de acum incolo, ci prepara-ti in casa o reteta de sampon impotriva caderii parului. Este cel mai bun tratament pentru parul subtire si fragil.
 
Ingrediente: un sfert de cana de sapun lichid fara aroma (de preferat unul pentru bebelusi), un sfert de cana de apa distilata, o lingurita de glicerina vegetala, o jumatate de lingurita de vitamina E uleioasa, 7 picaturi de ulei esential de rozmarin, 7 picaturi de ulei esential de menta.

Masoara sapunul lichid si apa distilata, dupa care pune ingredientele intr-un borcan ori o sticla care se inchide etans. Adauga glicerina vegetala, vitamina E uleioasa si, cu mare atentie, si picaturile de ulei esential recomandate din fiecare tip. Inchide recipientul si agita de cateva ori continutul. 
 
Aplica samponul pe parul umed si maseaza scalpul cade obicei. Lasa-l aproximativ doua minute ca sa isi faca efectul, apoi clateste-te bine cu apa. Foloseste acest sampon impotriva caderii parului in schimbul celui obisnuit si vei fi uimita sa vezi ca de puternica va deveni podoaba ta capilara. 


Alege tratamentul pentru par care ti se potriveste si foloseste-l cu regularitate. Ingredientele naturiste te vor ajuta sa te bucuri de un par puternic, matasos si stralucitor.




Foto: pixabay.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.46 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par frumos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masti pentru par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tratamente naturiste

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0