Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tratamente de infrumusetare pe care sa le faci acasa

de Camelia Diaconu la 2019-10-28
Tratamente de infrumusetare pe care sa le faci acasa
Toate femeile isi doresc un chip luminos si un ten care sa nu sufere din cauza anilor care trec, tocmai din acest motiv apeleaza si la diferite interventii chirugicale, care sa le redea tineretea. Insa, pana sa ajungem in cabinetul medicului specialist, sunt si cateva trucuri naturale care ne pot ajuta sa intinerim si sa ne ingrijim pielea in mod corespunzator.


Masti pentru ten  pe care sa le prepari acasa
 

Vorbim despre tratamente naturale, invazive, care au in compozitie ingrediente ce ii pot oferi tenului stralucirea de care are nevoie. Sunt ingrediente pe care cu siguranta le ai acasa, in bucatarie, deloc costisitoare financiar.
 
Masca cu avocado si miere. Este un tratament extrem de eficient impotriva ridurilor, ajutand pielea sa se mentina hidratata si sa retina umezeala de care are nevoie. Ai nevoie de:
  • 3 linguri de smantana proaspata, ¼ avocado si o lingura de miere.
 
Mod de preparare. Se pun toate trei ingredientele intr-un blender si se amesteca pana in momentul in care se obtine o pasta omogena. Se aplica pe piele cu ajutorul unei pensule si se lasa sa actioneze o ora, dupa care se clateste cu apa.
 
Masca pentru acne.  Pentru ca este extrem de inestetica, acneea trebuie tratata inca de la primele semne, pentru a nu-i permite sa se extinda. Poti incerca un tratament local, care are o actiune vizibila aproape imediat. Ai nevoie de:
  • drojdie de bere, zeama de lamaie si apa
     
Mod de preparare. Se prepara o pasta din drojdia de bere si celelalte doua ingrediente si se aplica direct pe zonele afectate. Se acopera cu bandaj si se lasa sa actioneze pana la 10 minute. Vei vedea cum se usuca cosurile.
 
Masca pentru ten cu probleme. Daca ai tenul afectat de cosuri, atunci poti incerca o masca  in fiecare saptamana care are in compozitie:
  • 3 linguri de frunze de busuioc uscate si o cana de apa fiarta. 
Mod de preparare. Se zdrobesc frunzele si se amesteca in apa fiarta, chiar clocotita. Dupa ce amestecul s-a racit, se strecoara apa de frunze si se adauga intr-o sticla cu pulverizator.  Se foloseste ca spray pentru ten  si cu ajutorul unei dischete din bumbac distribui pe intreaga fata. Se poate folosi in fiecare zi, dupa ce ti-ai curatat tenul.
 
Tratament pentru pete. Mainile sunt primele afectate de imbatranire. Petele de la nivelul pielii mainilor pot fi indepartate, mainile fiind exfoliate, iar celulele moarte fiind indepartate, cu ajutorul unui tratament pe care il faci din urmatoarele ingrediente:
 
  • ½  cana de orez fiert, o lingura de nectar de agave si o lingura de zeama de lamaie.
Mod de preparare. Se amesteca toate ingredientele si se aplica amestecul pe mainile uscate. Se maseaza mainile in miscari circulare, cu o presiune usoara, timp de aproximativ 2 minute, dupa care se curata mainile. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.08 din 5 - 6 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
    Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
    Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0