Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tratamente inteligente pentru un par frumos

Tratamente inteligente pentru un par frumos
Tratamentele de crestere a parului sunt unele dintre cele mai bune moduri de a preveni subtierea, caderea si ruperea firelor. Pentru a asigura o crestere optima a parului si a preveni pierderea inutila a podoabei capilare. Dar nu sunt oare ele scumpe? Ba da, dar nu trebuie sa le cumperi, caci le poti prepara in propria bucatarie, folosind uleiuri esentiale, ierburi si chiar fructe si legume. Vezi mai jos cateva propuneri interesante.


1. Frunze de curry si ulei de nuca de cocos.
Se spune despre parul indiencelor ca valoreaza mai mult ca aurul, daca luam in considerare ct costa extensiile din par natural si perucile. Cum asa? Indiencele stiu secretul si totul are de-a face cu o planta pe care majoritatea o pun in mancare. Curry, acea planta aromatica foarte gustoasa, face minuni in ceea ce priveste cresterea parului.
Reteta: Fierbe frunze proaspete de curry cu ulei de nuca de cocos, pana cand incep sa apara niste reziduuri negre. Colecteaza aceste reziduuri si pune-le pe par. Aplica de doua ori pe saptamana. Nu praji frunzele, fierbe-le un pic pana secreta acea substanta negra.
2. Clateste-te cu otet.
Desi poate parea un tratament dur pentru par sa te clatesti cu otet, adevarul este ca parul apreciaza gestul, fiindca si el are o compozitie relativ acida. PH-ul parului variaza intre 3,5 spre neutra valoare de 5,5, ceea ce inseamna ca produsele de ingrijire alcaline pe care le folosim ii strica echilibrul. Otetul, pe de alta parte, ajuta la reinstaurarea valorii optime a PH-ului. Inchide cuticulele, facand firul mai stralucitor, mai puternic si mai putin predispus ruperii. Inlatura si produsele care sufoca, la propriu, parul, impiedicandu-l sa creasca. 
Reteta: Amesteca o parte otet si doua parti apa si fa cu aceasta solutie clatirea finala. Repeta de 1-2 ori pe saptamana.
3. Masca cu galbenus si ulei de masline.
Bogate in proteine, vitamine si acizi grasi, galbenusurile nu numai ca fac parul mai moale, mai stralucitor si mai sanatos, dar il si ajuta sa creasca. Abundenta de vitamine A, D si E previne caderea parului si despicarea varfurilor. Uleiul de masline intareste si inmoaie, ceea ce-l face ideal pentru parul deteriorat. El exfoliaza in timp ce face culoarea mai puternica si mentine textura. 
Reteta: Amesteca 2 galbenusuri cu 2 linguri de ulei de masline si apoi dilueaza cu jumatate de cana de apa. Aplica prin masaj pe par. Lasa 15-20 de minute si clateste-te. Poti folosi si sampon daca vrei, dar nu este necesar. Repeta de 1-2 ori pe luna.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea parului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masti pentru par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cresterea parului

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0