Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tratamentele naturiste si metodele alternative de prevenire a bolilor

de Sunt Fericita la 2015-09-29
Tratamentele naturiste si metodele alternative de prevenire a bolilor
William L. Fischer este autorul a peste 13 de best-seller-uri, inclusiv al popularei lucrari Cum sa lupti impotriva cancerului si sa castigi si este dedicat 100% promovarii unui stil de viata sanatos. William Fischer a ajutat mii de oameni sa lupte impotriva multor boli, inclusiv impotriva celor mai grave forme de cancer. Acesta a deschis usi pentru multi oameni care au avut de suferit datorita asa-ziselor tratamente medicale moderne si care au apelat, in cele din urma, la remedii naturiste.


El a realizat o colectie de sfaturi utile pentru cei care sufera de boli de inima si pentru cei care vor sa previna afectiuni de acest tip.

"Enzima care ii vindeca pe bolnavii de insuficienta cardiaca congestiva

Aceasta enzima, indelung studiata, a fost cel mai bine vandut remediu naturist din Japonia. In prezent este intens folosita si in Europa. Nu-i de mirare acest lucru. Enzima imbunatateste functiile inimii si incetineste efectele nocive ale colesterolui LDL. Desi unii medici i-au recunoscut in sfarsit meritele, multi dintre noi inca nu am auzit de aceasta enzima. De ce oare?", atentioneaza specialistii din domeniu.

Specialistii au lansat ghidul care te invata cum sa tii sub control bolile de inima.

Iata ce afli din lucrarea Cum sa castigi lupta dura cu bolile de inima:

Minunata planta care dilata vasele de sange si imbunatateste capacitatea de pompare a inimii, alimentand inima cu sange. Acesta este motivul pentru care este unul dintre cele mai prescrise tratamente pentru bolile de inima din Europa.

O planta medicinala minunata care opreste enzima ficatului responsabila de producerea colesterolului in corp. Descopera mai multe informatii despre studiile care demonstreaza ca nivelul colesterolului pacientilor a scazut cu peste 22%, nivelul trigliceridelor a scazut cu 31%, iar nivelul colesterolului bun (HDL) a crescut cu 14%. Nici nu este de mirare ca FDA (Federatia Americana de Nutritie si Medicatie) si un gigant farmaceutic au incercat sa stopeze comercializarea acestei plante. Afla totul din lucrare!

Cum sa obtii efecte optime cu ajutorul medicamentelor. Multi dintre noi iau cel putin un medicament pe zi. Fie ca sunt medicamente prescrise de medici sau cumparate de noi din farmacii, niciunele nu sunt 100% sigure. Descopera ce intrebari ar trebui sa ii adresezi medicului si ce ar trebui sa gasesti scris pe etichete inainte sa iei prima doza.

Cum sa stimulezi procesul natural de autovindecare a corpului, denumit angiogeneza. Acesta are loc atunci cand inima creeaza vase minuscule de sange care le inlocuiesc pe cele blocate sau bolnave, prevenind astfel riscul unui atac de cord.

Singurul aliment natural care a fost folosit de sute de ani incoace pentru tratarea bolilor. Acesta trebuie sfaramat in bucatele mici, lasat sa stea 10 minute, apoi consumat. Printre numeroasele sale beneficii se numara: imbunatatirea circulatiei, reglarea tensiunii arteriale, reducerea colesterolului si a nivelului trigliceridelor, imbunatatirea flexibilitatii aortelor si reducerea riscului de cheaguri de sange.

Detalii in ghid>>>


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre boli de inima

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre insuficienta cardiaca congestiva

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0