Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tratamentul revolutionar care te scapa de riduri

de Alina Ilie la 2017-12-04
Tratamentul revolutionar care te scapa de riduri
Stresul si viata agitata, plina de griji, ne dau zilnic prilej de incruntare. Cand muschii de pe frunte si de sub sprancene se contracta, pielea de deasupra acestora se increteste si asa apar ridurile.


Ridurile faciale sunt rezultatul tensiunilor induse muschilor fetei (de la frunte, sprancene, piramida nazala) in stari de stres, de oboseala, emotii. Pielea lipsita de vigoare si suplete ne tradeaza si ea varsta...

Solutia? Descopera acum Safetox, tratamentul revolutionar care iti reda acum tineretea si frumusetea chipului! Fara injectii, fara operatii si fara straturi groase de cosmetice!

Safetox este unicul dispozitiv electronic care actioneaza direct asupra grupelor de muschi responsabili de aparitia ridurilor faciale. Actioneaza rapid si sigur asupra ridurilor pielii aparute ca urmare a tensiunilor din muschii fetei. Tehnica de tratament neinvaziva, Safetox presupune manevrare extrem de usoara, comoda si pe durate relativ scurte. Efectele sunt rapide, vizibile inca de la prima sedinta.

Safetox – tehnologia viitorului este acum la indemana ta!

Impulsurile electronice transmise ridurilor faciale prin intermediul unui plasture adeziv au darul de a le inhiba actiunea. La cateva minute dupa aplicarea unor impulsuri cu frecventa ridicata, are loc un schimb de ioni in fibrele musculare (acumulare extracelulara de ioni de potasiu) care genereaza o stare de relaxarea profunda si tonifierea fibrelor musculare vizate. (...click aici pentru detalii >>)

Simultan, in timpul sesiunii Safetox, are loc modificarea echilibrului muschilor antero-posteriori ai capului. Actiunea acestora (muschii posterior auriculari si occipitali) devine dominanta, in timp ce muschii fetei se relaxeaza. Pielea fruntii si din zonele de deasupra urechilor este trasa, tensiunile se disipeaza, iar ridurile adanci se estompeaza.


In plus, Safetox:

- reface echilibrul muscular in favoarea muschilor responsabili cu destinderea pielii
    
- modifica textura pielii, aceasta devenind: mai neteda, mai ferma, mai elastica, mai bine vascularizata
    
- accelereaza circulatia sanguina prin: dilatarea vaselor de sange, contribuind la irigarea si oxigenarea corecta a tesuturilor.

Vei vedea ca tehnologia viitorului face minuni! Bucura-te de efectele ei atat de simple si revigorante pentru tenul tau!

Dispozitivul Safetox se poate comanda aici >>


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre safetox

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre riduri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ten sanatos

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0