Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trebuie sa stii: Cele mai faimoase ceaiuri din lume!

de Sunt Fericita la 2015-01-08
Trebuie sa stii: Cele mai faimoase ceaiuri din lume!
Daca esti un adevarat iubitor al ceaiului, trebuie sa stii care sunt cele mai faimoase tipuri de ceai din lume.


De la ceaiul alb, la cel verde si pana la cel rosu, toate au beneficii notabile. Haideti sa aflam impreuna care sunt tipurile de ceai pe care daca inca nu le-ati incercat, trebuie neaparat sa o faceti:

1. Ceaiul alb. Discutam despre un ceai exceptional din toate punctele de vedere, dar foarte scump. Cu toate acestea merita banii din plin pentru ca aduce corpului un aport urias de antioxidanti. Asta inseamna ca toate procesele din corp vor functiona mai bine.

2. Ceai Gyocuro este cel mai valoros ceai japonez. Costa multa, se gaseste greu dar merita din plin.

3. Matcha este tot un ceai japonez exceptional si care se gaseste de cele mai multe ori sub forma de pudra.

4. Gunpowder. Iata unul dintre cele mai tari ceaiuri chinezesti, la propriu si la figurat. Daca bei un ceai praf de pusca de dimineata, garantat vei descoperi ca viata are un cu totul alt sens, unul mai plin de semnificatie. Si asta pentru ca o sa realizezi ca organismul ti se trezeste la viata, simturile iti devin mai ascutite, te concentrezi mai bine si ai o dispozitie exceptionala.

5. Genmaicha. Acesta este un ceai verde japonez deosebit pentru ca este amestecat cu orez prajit. Se infuzeaza si are o aroma superba.

6. Oolong este un ceai maroniu, semi-oxidant, situat la granita dintre ceai verde si ceai negru. Exista mai mule varietati de ceai oolong si toate sunt scumpicele dar vestea buna este ca frunzele pot fi infuzate de mai multe ori. Asa ca o cana de ceai verde se transforma in 2 sau chiar 3 cani fara ca aroma sa se piarda in intregime.

7. Assam este un ceai indian excelent, de calitate superioara. Este faimos in lumea intreaga insa nu asa cum este Sencha sau altele.

Acestea sunt doar cateva dintre cele mai faimoase tipuri de ceaiuri din lume.

sursa foto: www.rivertea.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0