Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei pasi pentru a avea avea picioare frumoase

Trei pasi pentru a avea avea picioare frumoase
E vara si a venit timpul sa te gandesti serios si la ingrijirea picioarelor tale. Aceasta zona a corpului este uneori neglijata, fie pentru ca vrei sa atragi atentia spre alte zone ale trupului tau, cum ar fi bratele care se vor evidentia din topurile senzationale pe care tocmai ti le-ai achizitionat.


Se pare ca picioarele, labele picioarelor mai exact, ajung la finalul listei de prioritati, dar, daca vrei sa-ti accesorizezi imbracamintea de vara cu niste incaltari pe masura, este vremea sa actionezi si aici.
Nimic nu este mai rau decat o batatura care iese dintre baretele sandalelor sau piele intarita si crapata pe calcaie. Cu un pic de dragoste si atentie, vei putea avea niste picioare de care sa fii mandra.
Poarta pantofii de marimea potrivita!
Atat de multe femei poarta pantofi nepotriviti pentru ca arata bine si iata si sursa multor probleme. Pantofii cu varful ascutit iti fac degetele sa arate ciudat si, peste ani, iti vor modifica cu totul forma picioarelor. La fel se intampla si daca vrei sa-ti strecori piciorul in pantofi prea mici: arata bine acum, dar, in timp, vei face bataturi, vene evidente si chiar unghii incarnate. Du-te la un profesionist sa-ti masoare piciorul si cumpara fie incaltaminte facuta exact dupa marimea ta, fie numai cea in care te simti bine. Si chiar nu este nevoie sa sacrifici moda, caci exista atatea modele pe piata. Si, in plus, se poarta orice. Poti, la o adica, sa pornesti propriul trend.
Nu-ti neglija picioarele!
Cand iesi de la dus, iti dai cu crema pe picioare? Dar atunci cand te bagi in pat si iti aplici crema pe fata si pe maini? Pielea intarita poate fi cu usurinta data uitarii daca aplici constant o crema grasa. O piatra ponce buna este si ea o achizitie indicata. Daca iti neglijezi picioarele acum, vei avea probleme mai tarziu. Si cand te gandesti ca nu dureaza decat cateva momente sa te asiguri ca le tratezi cu aceeasi dragoste si cu acelasi respect cu care te uiti la restul trupului... Mai ales ca picioarele sunt mai incercate decat mainile, fata si alte parti ale corpului.
Nu merge desculta!
Multe mergem desculte vara si, desi senzatia ierbii proaspete printre degete este senzationala, s-ar putea sa facem mai mult rau decat bine. Nu stii ce pandeste prin iarba (un ciob si resturi fecale de caine si iata reteta unei infectii de toata frumusetea!) sau pe podeaua de la piscina. Mai ales la piscina sau in alte locuri publice care sunt spatiul perfect pentru dezvoltarea infectiilor fungice. 
In concluzie, trateaza-ti picioarele in acelasi fel in care iti tratezi restul corpului. Nu ti-ai neglija mainile si fata, asa ca nu-ti neglija nici picioarele. Usuca-le cum trebuie dupa dus si baie, foloseste o crema, fa-ti din cand in cand cate o pedichiura si, in general, nu uita ca ele te duc de la un capat la altul al zilei. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre infectii

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0