Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trei zodii de femeie care cuceresc orice barbat

de Viorica Ghinea la 2020-08-10
Trei zodii de femeie care cuceresc orice barbat
Te-ai intrebat vreodata ce au anumite reprezentante ale sexului frumos de reusesc sa aiba la picioarele lor orice barbat isi doresc. Specialistii in astrologie elucideaza misterul si ne spun ca farmecul acestora sta, de fapt, in semnul zodiacal care le guverneaza. Asadar, iata trei zodii de femei care pun pe jar inima oricarui barbat!


Zodii de femei care pot avea orice barbat isi doresc: afla-le secretul!

Citeste in continuare care sunt zodiile de femei care pot avea orice barbat la picioarele lor!

1. Berbec

Putini barbati reusesc sa ramana reci in fata unei femei nascute in zodia Berbec. Pofta de viata si magnetismul pe care le emana aceasta reprezentanta a sexului frumos nu pot fi trecute usor cu vederea. Pasiunea si spontaneitatea de care da dovada sunt alte  caracteristici care ii atrag in mod special pe barbatii din jur.

Aceasta dovedeste inca de la prima vedere ca este o femeie hotarata si senzuala, ceea ce starneste admiratia oricarui reprezentant al sexului opus. Faptul ca este sigura pe ea este un alt atu care nu poate fi neglijat in jocul seductiei. Este cunoscut ca barbatii se simt puternic atrasi fata de acele femei care stiu ce vor de la viata. Acestia le considera experimentate in pat, asa ca imaginatia nu le da pace pana nu o cuceresc pe nativa care le-a intrat in inima.


2. Leu

O alta reprezentanta a zodiacului care impresioneaza orice barbat este cea nascuta in semnul astrologic al Leului. Punctele forte ale acesteia sunt pasiunea, eleganta si increderea in sine. Ea suceste mintile barbatilor atat cu frumusetea, cat si cu inteligenta, astfel ca are multe victime la picioare.

Femeia nascuta in zodia Leu stie foarte bine cum sa atraga atentia unui reprezentant al sexului opus. Dar nu trebuie sa depuna prea multe eforturi pentru a-l cuceri pe cel care i-a intrat in inima. Multi sunt in stare sa renunte la relatiile serioase pe care le au doar pentru a fi cu ea macar o data.


3. Scorpion

Inca o nativa care se joaca cu mintea barbatilor este cea nascuta in zodia Scorpion. Niciunul nu rezista in fata misterului pe care aceasta il emana la orice pas. La inceput, aceasta pare linistita si cuminte, insa dupa aceea arata ce foc mistuitor se afla in interiorul ei. Pasiunea ei nu cunoaste limite, mai ales pentru barbatul de care se simte puternic atrasa.

Schimbarile bruste de atitudine pe care le are, trece de la intensitate la raceala in doar o clipa, ii innebuneste chiar si pe barbatii care se declara stapani pe situatie. Prin urmare, nu este de mirare de ce niciun barbat nu o poate uita, chiar daca nu s-au intamplat prea multe lucruri intre ei pe plan sentimental.


Tu te numeri printre aceste femei din zodiac?


Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.06 din 5 - 16 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre atractie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodia leu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodia scorpion

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0