Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri de frumusete neconventionale

Trucuri de frumusete neconventionale
Desi, probabil, ai putea deschide un magazin cu produsele pe care le ai in dulapul de la baie, sigur te-ar interesa sa gasesti cateva solutii de frumusete si in locuri neasteptate... cum ar fi bucataria sau dulapul cu medicamente. Si stiu ca esti preocupata sa duci o viata cat mai sanatoasa si mai naturala. Asa ca gandeste-te mai bine la produsele pe care le folosesti, pentru a-ti rezolva problemele de frumusete simplu, ieftin si eficient.


Uleiul de nuca de cocos pe post de crema de noapte – beneficiile uleiului de nuca de cocos sunt numeroase (ajuta la o functionare buna a tiroidei, scade pofta de mancare, creste energia etc.), dar printre favoritele tale se va numara si capacitatea de a fi crema de noapte perfecta. Aplica un pic pe fata dupa ce te-ai demachiat si te vei trezi cu un ten moale si hidratat (poate fi folosit si pe post de crema de ochi). Daca te gandesti la zona T a chipului tau, nu te ingrijora, caci uleiul de nuca de cocos curata porii de mizerie si ulei, reduce productia de sebum si hidrateaza profund pielea, fara sa o usuce. O sa vezi ca, dupa o saptamana de utilizare, iti dispar si petele rosii.
Peroxidul de hidrogen si bicarbonatul de sodiu pe post de crema de fata – aceste doua ingrediente sunt niste panacee, asa ca nu este nicio supriza ca, dupa combinarea lor, vei vedea magia cu ochii tai. Amesteca o lingura de peroxid de hidrogen cu una de bicarbonat de sodiu pentru a forma o pasta si aplic-o pe toata fata. O sa te intepe putin la inceput, dar nu este foarte neplacut. Las-o 10-15 minute si apoi spala-te cu apa calduta si pregateste-te sa fii uimita de cat de luminoasa este pielea. Nu o sa mai vrei sa aplici nici urma de machiaj.
Balsamul de par pe post de crema de ras – dupa ce te vei depila o data folosind balsamuld e par, nu vei mai vrea sa te intorci la sapun sau la spuma de ras. Pielea picioarelor va fi hidratata de balsam, ceea ce te ajuta sa eviti taieturile. In plus, aparatul de ras nu se mai incarca asa cum o face de obicei.
Vaselina pe post de crema de ochi – trebuie sa scapam de imaginea mecanicilor auto manjiti din capa pana-n picioare, caci vaselina de uz cosmetic este excelenta pentru ingrijirea pielii din jurul ochilor. O sa vezi cum dispar ridurile fine. O poti folosi si ca demachiant.
Capsunile ipentru inalbirea dintilor – aceste fructe atat de delicioase si de sanatoase contin acid malic ce actioneaza ca un astringent pentru indepartarea petelor de pe dinti. Amesteca cu bicarbonat de sodiu pentru un tratament rapid si simplu de obtinere a unui zambet stralucitor. Aplica pe dinti cu periuta, lasa acolo cateva minute si apoi clateste-te bine.
Aspirina pe post de tratament pentru cosuri – ti-a aparut un cos de care vrei sa scapi rapid? Pasta de dinti nu este singura metoda neconventionala de uscare a acestuia (apropo, trucul asta chiar functioneaza?). in schimb, apeleaza la pastila de durere de cap. Aspirina este un antiinflamator si poate fi folosita pe cosuri pentru a reduce roseata si inflamatia. Ia o aspirina si pune-o in apa, zdrobeste-o cu o lingura, formeaza o pasta si aplic-o pe zonele cu probleme. 

Sursa: http://www.anewmode.com/

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0