Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri pentru a fi in forma vara aceasta

de Raluca Garbea la 2018-07-18
Trucuri pentru a fi in forma vara aceasta
Vara reprezinta anotimpul perfect pentru a fi in forma. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o alimentatie sanatoasa si sa faci sport in mod regulat.


De retinut ca schimbarea stilului de viata nu se poate intampla peste noapte, ci necesita timp de acceptare si acomodare.

Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa fii in forma!

Fa miscare

Fa miscare cel putin 30 de minute in fiecare zi. Sportul sprijina mentinerea sanatatii generale. Printre beneficiile aduse sanatatii, se numara: arderea caloriilor, imbunatatirea activitatii creierului, protejarea sanatatii inimii, promovarea rezistentei fizice, imbunatatirea posturii, cresterea increderii in sine si reducerea starilor de anxietate.

In plus, vara poti practica un sport, cum ar fi - tenis, fotbal, volei, baschet si asa mai departe. Alege un sport care iti place si care te relaxeaza.

Hidrateaza-te

Este esential sa te hidratezi corespunzator daca vrei sa fii in forma optima la locul de munca si daca nu vrei sa cedezi in fata oboselii.

Din cauza temperaturilor ridicate, vara exista un risc crescut de a te deshidrata, asadar ai grija sa bei cel putin 2 litri de apa pe zi.

Asigura-te ca dormi suficient

Somnul are un rol important pentru a te putea bucura de o viata sanatoasa. Trebuie sa te asiguri ca ii oferi organismului tau suficient timp de odihna, mai ales ca lipsa de somn reprezinta unul dintre factorii care distrug productivitatatea si care iti aduc numeroase probleme de sanatate.

Alege alimente sanatoase

Alimentatia adecvata are un rol major pentru a duce o viata sanatoasa, iar, in prezent, cand vine vorba de alimente, tentatiile sunt mari, de aceea trebuie sa alegi cu atentie ce mananci in fiecare zi.

Elimina din meniul tau produsele care contin grasimi nocive, cum ar fi mancarea de tip fast-food, si mananca alimente bogate in nutrienti si vitamine.

 



Sursa foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vara

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sport

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0