Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri pentru a mentine culoarea parului vopsit cat mai mult

de Ana-Maria Tudor la 2015-03-03
Trucuri pentru a mentine culoarea parului vopsit cat mai mult
Orice femeie isi doreste sa isi pastreze culoarea parului proaspat vopsit, la fel de intensa, cat mai mult timp. Stiti cum sa faceti asta?


Pentru mentinerea culorii parului vopsit este necesar sa respectati o serie de reguli. Prima dintre ele sa folositi un sampon de curatare profunda inainte de a va vopsi parul.

Dupa ce va vopsiti, apelati la aceste trucuri pentru a mentine culoarea parului intensa cat mai mult timp:

Produsele de ingrijire - achizitionati doar produse speciale pentru parul vopsit, indiferent daca este vorba de sampon, balsam, uleiuri de ingrijire. Acestea vor mentine culoarea parului si luciul vopselei pentru mai mult timp.

Cum va spalati pe cap - pentru o culoare intensa indelungata a firelor de par proaspat vopsite, este obligatoriu sa renuntati la a va spala pe cap zilnic! Specialistii recomanda sa ne spalam parul o data la trei zile, astfel incat sa nu se ingrase prea tare si sa nu pierdeti prea repede noua nuanta.

Balsam de protejare a culorii - nu este recomandat sa il aplicati dupa fiecare spalare, pentru ca poate deteriora firele de par, insa o data pe saptamana aplicati un astfel de produs cu actiune profunda pentru protejarea culorii.

Protectie solara pentru par - in mod special vara, razele solare au puterea de a deschide culoarea parului. Incercati sa il protejati, aplicand o crema de protectie impotriva razelor UV.

Renuntati la spuma/fixativ - sau cel putin incercati sa le folositi cat de rar puteti. Daca totusi este necesar sa utilizati astfel de produse, alegeti-le pe cele speciale pentru parul vopsit.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.93 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par vopsit

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0