Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri pentru ochi mai tineri

de Alina Negrutiu la 2014-05-21
Trucuri pentru ochi mai tineri
Ochii tai nu sunt numai oglinda sufletului, ci niste mesageri ai trecerii timpului. Pielea din jurul ochilor este foarte sensibila si foarte subtire, deci este prima afectata de lipsa somnului, a unei diete corecte sau de imbatranire. Cu un pic de grija insa, poti da ceasul inapoi pentru a-ti recapata aspectul tineresc. Iata zece moduri prin care poti face asta:


1. Mananca fier. 
Deficienta de fier poate fi motivul pentru care ai pungi sub ochi sau cearcane. Fa-le sa dispara incorporand alimente bogate in fier, cum ar fi spanacul, fasolea si ciocolata neagra in dieta.
2. Foloseste primer.
Cand aplici machiajul direct pe pleoape, acesta se va fixa in santuletele si crevasele aparute, facandu-le sa para si mai proeminente. Cu ajutorul unui primer, poti umple aceste santuri, permitand o aplicare mai fina, de mai lunga durata.
3. Nu te pensa prea tare.
Cand ai peste 40 de ani, sprancenele prea scurte vor da impresia ca iti pierzi parul, semn clar al imbatranirii.
4. Hidrateaza.
Hidratarea este esentiala pentru aspectul tanar al pielii. Pielea uscata duce la riduri si pungi sub ochi. Daca ai ochii umflati, opteaza pentru un ser de ochi sau balsam de ochi de galbenele. Daca vrei sa reduci aspectul de piciorul gastei din coltul ochilor, alege o crema de seara cu retinol. Indiferent de produsul pe care-l folosesti, asigura-te ca are vitamina E si factor de protectie solara.
5. Elimina sarea.
Daca mananci prea multa sare, vei retine apa in jurul ochilor. Nu depasi 2.300 mg pe zi (cam o lingurita).
6. Aplica felii de cartof dulce pe ochi.
Nu castraveti, ci cartofi dulci. Acestia au proprietati antiinflamatorii si reduc aspectul de umflat. Taie felii de vreo 2 cm grosime si pune-le pe ochi vreme de 10 minute. E bine sa faci operatia dimineata, pentru a reduce cearcanele si pungile.
7. Schimba-ti tusul.
Femeile tind sa poarte eyeliner negru pe pleoapa superioara si inferioara, atragand atentia asupra ridurilor de la ochi si a cearcanelor. Foloseste o culoare inchisa pe pleoapa de sus si una deschisa pe cea inferioara. 
8. Mananca verzisoare de Bruxelles.
Verzisoarele de Bruxelles si uleiul de masline iti protejeaza ochii de riscul de a face cataracta. Acest duo dinamic lupta si contra imbatranirii. Luteina, un compus din verzisoarele de Bruxelles, scade riscul de cataracta si de degenerare maculara. Iar grasimile sanatoase din uleiul de masline iti ajuta organismul sa absoarba acest nutrient esential.
9. Relaxeaza-te cu ceai verde.
Lupta cu pungile de sub ochi cu pliculete de ceai. Combinatia dintre o compresa rece si taninul din ceia duce la constrictia vaselor de sange si reduce inflamatia. Cafeina din ceai ajuta si ea la reducerea aspectului pufos.
10. Lumineaza cearcanele.
Nu-ti irosi banii pe produse prezentate ca fiind miraculoase contra cearcanelor. Nicio solutie nu este experta in diminuarea acestora. Asa ca foloseste un concealer. Nuantele de galben acopera bine tonurile violet.
 
Sursa: doctoroz.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.64 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre imbatranire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hidratare

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0