Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu stii ce spun culorile pe care le porti despre tine?

de Ana-Maria Tudor la 2015-02-17
Tu stii ce spun culorile pe care le porti despre tine?
Hainele pe care le purtam ne definesc, spun multe despre noi si subliniaza de multe ori caracterul nostru. Tu stii ce spun culorile pe care le porti despre tine?


Culorile pe care le purtam ne dezvaluie temperamentul, gusturile, preferintele in materie de moda si detalii ale vietii personale.

Iata ce spun culorile pe care le porti despre tine:

Negru - arata ca esti o persoana moderna, puternica si stilata. De asemenea, o tinuta neagra subliaza talia si este adecvata atat pe timpul zilei, cat si pentru petrecerile de seara.

Rosu - arata ca esti o persoana cu incredere de sine, care isi doreste sa fie in  centrul atentiei. Tinutele rosii simbolizeaza pasiune, atractie si senzualitate. Tinutele rosii sunt potrivite pentru ocaziile speciale, insa daca le accesorizam corect merg purtate si pe zi la birou.

Galben - o culoare potrivita pentru persoanele optimiste, mereu cu zambetul pe buze si innebunite dupa vara, caldura si soare. Purtata in exces, aceasta culoare poate ridica anxietatea. Tinutele galben pot fi purtate in orice parte a zilei, in special dimineata.

Albastru - este nuanta preferata in general de persoanele extrem de calme, loiale, care stiu ce isi doresc. Tinutele albastre sunt recomandate pentru intalnirile de afaceri sau interviurile de angajare.

Maro - culoarea persoanelor mereu acolo atunci cand ai nevoie de ele. Potrivita pentru cei care iubesc traditiile si care respecta cu strictete regulile. Este culoarea cu care nu dam gres niciodata

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre culori

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0