Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu unde alegi sa traiesti?

Tu unde alegi sa traiesti?
Am cunoscut acum aproape doi ani o persoana care imi este astazi o prietena apropiata si care isi petrece timpul intre Romania si Germania. Atunci cand a venit prima oara in Bucuresti, s-a indragostit de acest oras. De atunci, a inceput sa vina din ce in ce mai des si sa isi prelungeasca sederile pana la cateva luni de zile.



Glumesc adesea si ii spun ca, desi nu inteleg de ce ii place atat de mult acest oras, sunt fericita ca revine mereu si ca ne putem intalni atat de des. Mi-am propus sa ii vizitez orasul natal in aceasta vara. Este un orasel german de unde nu-ti vine sa mai pleci si care pare cumva opusul a ceea ce inseamna capitala pentru cei mai multi dintre noi.


Si tocmai acest aspect m-a facut sa ma intreb daca mie, ca strain, mi-ar placea acest oras atunci cand l-as vedea prima oara. Incerc sa imi dau seama ce m-ar atrage, ce locuri as putea vizita si ar fi cateva, doar ca nu stiu cat de atras ar fi un turist de prea putinele locuri pe care le vezi la prima vedere, pana sa ajungi sa cunosti orasul cu adevarat.

Weekendul care tocmai a trecut mi-a demonstrat ca Bucurestiul poate sa mai fie frumos chiar si atunci cand este mult mai aglomerat decat in timpul saptamanii. Cand toti oamenii au iesit pe strazi si prin parcuri, cand toti zambeau si afisau acea stare de buna dispozitie pe care o vezi zilnic la straini, dar care la noi dispare adesea odata cu ziua de luni.

Si nu stiu daca e primavara de vina, dar sentimentul acela ca e mult mai bine in alte tari se mai atenueaza putin. Dorul de orasele preferate ramane si nimic nu ar putea tulbura iubirea pentru Viena, de exemplu, insa am ajuns cumva la pace si cu acest oras care nu s-a schimbat suficient de mult in cei cinci ani de cand m-a primit cu bratele deschise. Sau poate noi, cei care locuim aici, nu reusim sa-i mai observam schimbarile in bine?


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucuresti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre turist

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre capitala

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0