Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Twilight-Breaking Dawn 1, in fruntea boxoffice-ului pentru a treia saptamana consecutiv

Twilight-Breaking Dawn 1, in fruntea boxoffice-ului pentru a treia saptamana consecutiv
Ultimul film al seriei Twilight, Breaking Dawn. Part 1, continua sa domine boxoffice-ul nord-american pentru a treia saptamana consecutiv, rotunjindu-si incasarile din vanzari de bilete in SUA si Canada cu inca 16,9 milioane de dolari, suma care nu impresioneaza, dar care ajuta acest film sa ramana pe primul loc in contextul in care nu are deocamdata niciun rival pe masura, iar la sfarsitul saptamanii trecute numarul spectatorilor din salile de cinema a fost destul de redus.


Astfel, filmul The Twilight Saga: Breaking Dawn: Part 1 a reusit sa se impuna in fata unui grup de filme de familie, fara mari pretentii. De asemenea, in saptamana care a trecut acest film a obtinut si 40,2 milioane de dolari din bilete vandute in afara Americii de Nord, ajungand la suma totala de 588,3 milioane de dolari in trei saptamani de la lansare.

Filmele seriei Twilight se bazeaza pe romanele scrise de Stephenie Meyer despre un triunghi amoros imposibil - o femeie, un vampir si un varcolac.

Locul doi in clasamentul vanzarilor de bilete este ocupat de productia Disney "The Muppets", cu Jason Segel si Amy Adams, alaturi de celebrele papusi Kermit si Miss Piggy. Acest film a inregistrat incasari de 11,2 milioane de dolari in SUA si Canada, iar la nivel international incasarile sunt de 60,1 milioane de dolari.

"Hugo", un alt film pentru intreaga familie, in format 3D, despre un baiat orfan care traieste in Parisul anilor '30, s-a plasat pe locul trei cu incasari de 7,6 milioane de dolari in America de Nord. Productia a obtinut incasari de 25,2 milioane de dolari in cele doua saptamani de la lansare.

Locul patru in clasamentul incasarilor este ocupat de filmul de animatie 3D "Arthur Christmas", care explica cum reuseste Mos Craciun sa imparta atatea cadouri intr-o singura noapte. Acest film a obtinut incasari de 7,4 milioane de dolari. Pe locul cinci s-a plasat animatia cu pinguini "Happy Feet Two", cu 6 milioane de dolari din bilete vandute.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre twilight

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre incasari

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre film

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0