Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Uita de aceste obiceiuri de infrumusetare

Uita de aceste obiceiuri de infrumusetare
Stii de acum ca e litera de lege sa nu te duci la culcare fara sa te demachiezi si ca mai bine lasi cosurile in pace, sa nu provoci infectii. Ai aflat asta inca din vremea liceului. Dar s-ar putea sa fi trecut cu vederea cateva reguli de frumusete...


Problema: Te concentrezi numai pe chip.
De ce e un obicei: Cu toate petrecem nenumarate momente pretioase in baie punandu-ne pe fata tot felul de potiuni.
De ce trebuie sa renunti la obicei: Imbatranirea nu este un proces ce se limiteaza doar la fata. Daca iti neglizeji gatul si zona decolteului, pielea din aceste zone ramane neprotejata in fata factorilor de mediu si va imbatrani prematur. 
Problema: Faci sport cu machiajul pe chip.
De ce e un obicei: Nu ai timp sa te demachiezi dupa program si intri direct in sala, pentru a-ti mentine trupul perfect. In plus, nu se stie niciodata peste cine dai, asa-i?
De ce trebuie sa renunti la obicei: In primul rand, este dizgratios sa-ti curga rimelul pe obraz in timp ce alergi pe banda. Apoi, machiajul blocheza porii si nu te lasa sa transpiri. Asa ajungi sa atragi bacterii si sa provoci aparitia acneei sau, oricum, a catorva cosuri.
Problema: Tragi in toate partile de parul ud.
De ce e un obicei:  Pana la aceasta varsta ai cu siguranta un ritual batut in cuie: dus, uscare cu prosopul, perierea parului, uscarea parului.
De ce trebuie sa renunti la obicei: Daca iti pui pletele ude in prosop esti pe cale sa produci un dezastru. Parul ud este mult mai delicat decat cel uscat, caci este predispus la rupere. Trebuie manevrat cu multa atentie. Ceea ce inseamna ca nu trebuie sa-l freci viguros cu o carpa uscata, sa-l prinzi strans sau sa-l periezi. Imparte parul pe suvite si tamponeaza-le cu un prosop pe rand. Si nu te pieptana decat atunci cand e 90% uscat. 
Problema: Iti pensezi firele de par crescute sub piele.
De ce e un obicei: Le vezi, le simti, stii ca sunt acolo.
De ce trebuie sa renunti la obicei: Adevarul este ca, oricat de hotarata ai fi, nu vei scoate niciodata firul de par de acolo. Daca insa sapi dupa el iti ranesti pielea si poate faci si o mica infectie. Exfoliaza-te mai bine regulat si aplica un tratament anticosuri cu acid salicilic.
Problema: Te freci la ochi.
De ce e un obicei: Alergii, lentile de contact care te jeneaza, doar asa...
De ce trebuie sa renunti al obicei: Pielea din jurul ochilor este foarte delicata. Pe termen scurt, frecatul la ochi duce la inflamatii. Pe termen lung, iti afectezi elastinul si colagenul si ingreunezi job-ul cremei de a ingriji aceasta zona.  

Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre frumusete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrijirea corpului

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0