Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ulei de morcov - ce beneficii are pentru par

de Camelia Diaconu la 2020-11-20
Ulei de morcov - ce beneficii are pentru par
Daca despre consumul de morcovi stim foarte bine ca este benefic pentru organism, ei bine, uleiul de morcovi poate fi remediul ideal pentru ingrijirea parului. Este modalitatea ideala prin care iti poti stimula parul sa creasca, dar si prin care ii poti imbunatati textura. Iata care sunt cele mai importante beneficii ale uleiului de morocovi.


Uleiul de morocovi este un produs popular datorita beneficiilor sale speciale pentru par. Exista ulei esential din seminte de morovi si ulei care este derivat din radacina de morcovi. Ambele variante au continut bogat de Vitamina A, Vitamina E si beta caroten, nutrientii care sunt esentiali pentru dezvoltarea firelor de par sanatoase.
 
Stimuleaza cresterea parului. Pe langa faptul ca, uleiul de morcov poate contribui la fortifierea firelor de par, le face mult mai puternice si previne ruperea lor, ei bine, acesta poate stimula si cresterea firului. Este un tratament natural, care poate fi folosit intr-o cantitate mica ori de cate ori te speli pe par.
 
Imbunatateste textura firului de par. Il netezeste, il face mai matasos si il acopera intr-un strat protector in fata factorilor externi care il pot degrada. Uleiul de morocv are puterea de a face firele de par mai stralucitoare si mai rezistente, fara prea mult efort. Nu mai este pus in fata degradarii, uleiul fiind practic un scut de protectie.
 
Hidrateaza parul. Un par deschidratat este unul lipsit de stralucire si de elasticitate. Din aceasta cauza se rupe atat de mult si cade. Pentru ca este un ulei natural, uleiul de morcovi il ajuta sa isi recapete elasticitatea si, de asemenea, sa isi recapete stralucirea. Il hidrateaza ori de cate ori il speli si nici nu ingrasa firul de par.
 
Are efecte antibacteriene. Folosirea in mod regulata a uleiului de morcov te poate ajuta sa stai departe de bacteriile si ciupercile care pot aparea la nivelul scalpului. De asemenea, daca te confrunti cu matreata din cauza unui scalp uscat, atunci poti folosi cu incredere uleiul de morcovi in mod regulat. Te va ajuta sa scapi de matreata, dar si sa previ aparitia altor bacterii.
 
Previne caderea parului. Este o problema cu care se confrunta tot mai multe persoane, cauzele fiind diverse printre care alimentatia, stresul, lipsa odihnei, etc. Vitaminele din compozitia uleiului de morcovi are si efect protector, ceea ce duce la salvarea firelor de par, intarind radacina. De asemenea, stimuleaza circulatia sanguina de la nivelul scalpului si ajuta parul sa creasca mult mai repede.
 
Cum trebuie sa folosesti uleiul de morcovi. 
 
Ei bine, il poti folosi dupa fiecare spalare, adica de 2-3 ori pe saptamana. Se aplica usor, nu mai mult de 3-4 picaturi. Se aplica pe scalp dupa care masezi pentru cateva minute scalpul si intinzi uleiul spre toata lungimea parului si spre varfuri. Il poti lasa sa actioneze pentru aproximativ o ora, dupa care te speli normal pe par. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.86 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0