Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ultima forma de distractie - filmul interactiv

Ultima forma de distractie - filmul interactiv
Romania a participat anul acesta, in premiera, la Cannes cu un film interactiv semnat de Millo Simulov, care le permite spectatorilor sa decida cum se va termina povestea si sa aleaga una dintre cele 7 variante de final. Prima vizionare la Cannes s-a bucurat de succes, publicul solicitand o a doua seara de proiectie a peliculei.


In prima faza Kiddo va putea fi vizionat la o serie de festivaluri locale si internationale, urmand sa apara ulterior si pe o platforma online sau pe DVD. Primii romani care vor putea decide destinul personajului central al filmului vor fi spectatorii din cadrul TIFF (1-10 iunie 2012).
Filmul Kiddo ii implica pe spectatori in povestea filmului intr-un mod inedit. Astfel, in cateva momente cheie ale actiunii, privitorii sunt cei care vor putea decide cursul narativ, optand pentru una dintre variantele propuse de regizorul Millo Simulov. Kiddo a fost realizat pe parcursul unui an si jumatate, dar filmarea propriu-zisa a durat 9 zile. 
Millo Simulov a primit doua nominalizari la Festivalul de la Cannes, a doua pentru scurt-metrajul Hello Kitty, desemnat Favoritul publicului la festivalul Next din 2012. 
Kiddo este povestea unei paturi sociale din Romania despre care nu se discuta destul de des. Subiectul are in centru copiii care se nasc in familii dezbinate si sunt fortati sa se maturizeze de la varste foarte fragede. Sportul poate fi o modalitate prin care un astfel de tanar se autodisciplineaza. 
Kiddo este un personaj feminin de numai 21 de ani, care reprezinta singurul sprijin si unica sursa de venit a familiei. Ea care saci cu ciment pentru a aduce bani acasa, pe care-i fura apoi tatal sau sa-si consume viciul, alcoolul. Tanara il are in grija si pe fratele ei cu dizabilitati. Singura metoda de a-si reprima frustrarile este de a lovi sacul de box, pasiune prin care-si poate exprima furia si intr-un mod constructiv.
Kiddo ii ofera spectatorului sapte puncte de decizie, deci sapte momente de vot si doua finaluri diferite, fiind compus din 27 de calupuri care pot rula in diferite moduri. Millo Simulov, regizorul filmului, va filma vara aceasta continuarea filmului, astfel incat sa termine intr- un an primul lungmetraj interactiv din Romania, cu opt finaluri diferite.  "Va dura chiar si cateva ore, daca spectatorul se va intoarce in punctele importante", a declarat regizorul, pentru Cinemagia.
Tema muzicala este semnata de trupa romaneasca Les Elephants Bizarres, care au compus piesa “Wish (You were here)” special pentru Kiddo. Videoclipul piesei include imagini din filmul interactiv.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre distractie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cannes

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre familie

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0