Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un singur sfat iti poate imbunatati viata in mod exceptional, din acest moment!

de Sunt Fericita la 2014-06-25
Un singur sfat iti poate imbunatati viata in mod exceptional, din acest moment!
Uimitor cum unele sfaturi reusesc sa aduca valoare uimitoare in vietile noastre, chiar si atunci cand eforturile sunt mici.


Cat de greu ar fi daca am taia de pe lista celor care ne compun anturajul toti oamenii toxici?

Ar putea parea dificil, insa este mai usor decat va imaginati iar primul pas este esential. Taiati calea de comunicare dintre oamenii toxici si voi si veti observa efecte remarcabile asupra intregii vieti.

Iata cateva efecte pe care oamenii toxici le au asupra noastra:

1. Ne descurajeaza oricand au ocazia. Le spui ca vrei sa iti deschizi o afacere?
Primul lucru pe care ti-l vor spune este ca acest plan este mult prea dificil si ca afacerile se termina tot timpul prost. Mai bine ramai in banca ta si nu risti nimic. Uita-te la ei... Nici ei nu risca si de aceea au acelasi loc de munca de mai mult de 5 ani si nicio satisfactie cand se gandesc la o noua zi de munca.

2. Iti insufla starea lor negativa fara sa stea pe ganduri ca negativismul este contagios. Cat este ziua de lunga iti vor aminti cat mai este pana la weekend, momentul in care cred ca apare o minune, li se deschid cerurile si canta ingerii. In fapt, orice zi este fenomenala daca stii sa te bucuri de prezent, daca lucrezi in domeniul care te pasioneaza, daca esti alaturi de persoane pozitive.

3. Iti scot in evidenta toate lucrurile negative din viata lor, din viata ta, din lume, de pretutindeni. Au asa un fler sa gaseasca toate lucrurile neplacute lor si sa iti insufle si tie aceasta stare negativa. Adevarul este ca e foarte greu sa le intri in gratie si sa aiba o zi frumoasa. Vor gasi intotdeauna defecte, neajunsuri, lucruri negative, probleme, greseli de care sa te faca si pe tine constient.

4. Iti distrug increderea in tine, pentru ca nici ei nu au prea multa incredere in ei insisi. Si daca ei nu au incredere in ei insisi, tu de ce sa ai? Imagineaza-ti sa reusesti acolo unde ei au esuat... Te vor taia de pe lista lor de victima perfecta pe care sa isi reverse firea negativista.

5. Barfesc toata ziua. Nu sunt in stare sa poarte o conversatie plina de inteles, de valoare. Tot ce fac este sa se bucure de raul altuia si sa transforme zvonurile in stiri de prima-mana.

6. Baga zazanie intre voi. Cred ca oamenii toxici pur si simplu nu suporta relatiile frumoase, sanatoase, solide. Asa ca vor dezbina oamenii din jur, vor distruge relatii si vor baga serpisori de barfa oricand au ocazia.

sursa foto: www.freeimages.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0