Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Una din cele mai sexy femei din lume e blamata ca nu se grabeste sa slabeasca dupa nastere

Una din cele mai sexy femei din lume e blamata ca nu se grabeste sa slabeasca dupa nastere
Este o fosta castigatoare a Miss World, un star la Bollywood si este casatorita cu fiul unuia dintre cei mai iubiti actori din India. Gratie notorietatii pe care faima si averea i-au adus-o, a devenit una dintre cele mai admirate si iubite femei din India, si nu numai. Insa acest statut are un cost pentru vedeta in varsta de 38 de ani, pentru simplul motiv ca... nu se grabeste sa slabeasca dupa nastere.


Actrita Aishwarya Rai Bachchan a devenit mama unei fetite in noiembrie 2011 si a declarat ca nu se grabeste sa scape de kilogramele pe care le-a acumulat de-a lungul sarcinii, scrie Daily Mail. Ea si-a aparat optiunea, spunand ca doreste sa se bucure de perioada maternitatii. Insa lucrurile nu sunt chiar atat de simple pentru Aishwarya Rai Bachchan.

Desi au trecut sapte luni de cand a devenit mama, starul indian nu numai ca nu a scapat de kilogramele din timpul sarcinii, ci chiar a mai adaugat unele, fanii fiind acum socati de modul in care arata actrita.

Comentariile fanilor, si nu numai, sunt aspre, acestia sustinand ca actrita este "datoare" sa faca toate eforturile pentru a reveni la silueta de dinainte de sarcina, asa cum au facut staruri precum Victoria Beckham sau Angelina Jolie.

Exista chiar un site care a postat un video in care actrita este prezentata asa cum arata inainte si asa cum arata in prezent, fotografiile si comentariile fiind completate de zgomotele pe care le face un elefant. Videoclipul are deja peste 500.000 de vizionari pe YouTube.

Alte zeci de asemenea videoclipuri au fost postate pe diferite site-uri, comentariile existente demonstrand ca fanii nu sunt deloc de acord cu optiunea actritei de a nu slabi.

"Este o actrita de la Bollywood si este datoria ei sa arate bine si intr-o forma cat mai buna", scrie un fan, in timp ce altul adauga: "Trebuie sa invete de la staruri precum Victoria Beckham, care a revenit la masura zero la doar cateva saptamani de la nasterea copiilor ei".

Pe de alta parte, jurnalista Shobhaa De a scris pentru New York Daily News: "Aishwarya este considerata o zeita. Ea este privita ca un ideal de frumusete, deci toata lumea se asteapta ca ea sa arate perfect de fiecare data. Victoria Beckham si Angelina Jolie sunt niste modele in India, insa femeile din aceasta tara au o alta constitutie, deci toata aceasta disperare de a arata cat mai slaba dupa nastere este de fapt o tendinta adoptata din Vest".

Aishwarya Rai Bachchan, care a castigat titlul de Miss World in 1994, este asteptata in aceasta saptamana si la Festivalul de la Cannes.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre actrita

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre india

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nastere

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0