Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unde ne petrecem concediul in 2014

de Ana-Maria Tudor la 2014-06-23
Unde ne petrecem concediul in 2014
Pe locuri, fiti gata, concediu! Unde plecam in aceasta vara? Poate ca si voi asteptati de aproape un an vacanta de vara si poate ca ati planificat chiar si cele mai mici detalii pentru concediul din acest an.


Daca totusi nu v-ati decis inca unde sa petreceti cateva zile de relaxare, odihna si distractie, va oferim cateva sugestii pentru o vacanta de vis, pe care stim ca o meritati din plin!

In functie de persoanele cu care veti pleca in concediu, dar si activitatile pe care le planificati pentru zilele libere din aceasta vara, va recomandam cateva zone din Romania, care merita vizitate:

Delta Dunarii
Daca va doriti o aventura in paradisul autohton, atunci Delta Dunarii este locul potrivit pentru concediul dvs. Cunoscut in intreaga lume precum raiul pasarilor si pestilor, Delta Dunarii te asteapta cu un peisaj extraordinar, greu de descris in cuvinte si greu de uitat, cu atat mai mult daca esti o persoana care adora sa traiasca in natura.
Dezavnataje: s-ar putea sa fii invadat de tantari; daca mergi in Delta cu copii ai grija sa poarte tot timpul haine cu maneca lunga, sapca si sa utilizeze o solutie de protectie impotriva muscaturilor de tantari;

Cheia
Pentru acelea dintre dvs. care isi doresc sa relaxeze, sa se odihneasca si sa aiba parte de un peisaj de munte minunat, aer curat si multa verdeata, trebuie sa stie ca in zona Cheia ar putea petrece concediul perfect. Va recomand Casa Valasoaia, aflata la iesirea din Cheia spre Brasov, care functioneaza in regim de pensiune cu restaurant si bar. Curtea imensa, plina de verdeata si aranjamente naturale si cascada pe care o poti admira din camera, cu siguranta te vor face sa te intorci acolo foarte des!

Vatra Dornei
Vatra Dornei este statiunea in care poti petrece orice concedium, daca vrei sa te bucuri de natura, aer curat, tratamente naturale.
Datorita pozitionarii statiunii intr-o depresiune din judetul Suceava, aceasta este o alegere minunata pentru cei care doresc sa imbine vacanta cu posibilitatile de tratare in natura. Izvoarele cu ape minerale, aerul ozonat, dar si Bazinul Dornelor aflat in apropiere sunt principalele resurse pentru tratamentele naturale oferite.
Dezavantaje: Daca nu mergi cu un grup mai mare, copiii tai s-ar putea plictisi, pentru ca nu au prea multe optiuni de joaca.

Timisoara
Timisoara este o buna destinatie de vacanta in special pentru pasionatii de cultura, care vor imbina cultura romaneasca si cea occidentala si vor admira un stil arhitectural exceptional.

Mamaia
Daca esti pasionat de distractia, agitatia si nebunia de culori de pe litoraul romanesc, statiunea Mamaia a ramas principala atractie pentru tot mai multi turisti straini. Amenajata ca la carte, in statiunea Mamaia ai la dispozitie mai multe plaje, terase, restaurante si cluburi in care sa iti petreci timpul in aceasta vara.
Dezavantaje: cheltuielie sunt destul de ridicate vara in aceasta statiune.




 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre concediu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vacanta de vara

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0