Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Untul de Shea: beneficii miraculoase pentru sanatatea ta

de Sunt Fericita la 2015-06-30
Untul de Shea: beneficii miraculoase pentru sanatatea ta
Mai mult decat in orice alta perioada a anului, pe timpul verii, orice femeie se ingrijeste mai mult de aspectul sau fizic. In vara 2015 va recondam tratamentele cosmetice naturale, in detrimentul celor pe care le gasiti in comert, destul de scumpe de altfel.


Va doriti o piele mai fina ca niciodata, care sa straluceasca in orice moment al zilei? Untul de shea este solutia! In plus, tratamentele cosmetice bazate pe unt de shea reprezinta si un bun antidot impotriva imbatranirii pielii.

Untul de shea poate fi aplicat atat la nivelul fetei, deoarece are rolul de a reduce ridurile, cicatricile si de a diminua iritatiile, dar si pe maini sau picioare, avand capacitatea de a ameliora vergeturile.


Afla AICI cum sa iti faci singura tratamente cosmetice la tine acasa >>


In plus, untul de shea combate imbatranirea pielii si are importante caracteristici hidratante si nutritive, atat pentru ten, cat si pentru corp.

Poate fi un tratament ideal pentru buzele uscate, pentru problemele de ten si chiar pentru calcaiele crapate, redand rapid stralucirea si vitalitatea pielii.

Untul de shea este ideal si pentru femeile insarcinate sau care au nascut recent, deoarece previne aparitia vergeturilor, dar si a iritatiilor bebelusilor.

Este de asemenea un tratament ideal si pentru ingrijirea parului, reducand astfel imbatranirea, dar si protejandu-l impotriva razelor solare care il afecteaza in fiecare zi.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.36 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre unt de shea

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0