Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Uraaa! Ciocolata slabeste

Uraaa! Ciocolata slabeste
Daca ti-e rau pentru ca ai mancat echivalentul greutatii tale in dulciuri, linisteste-te, caci ciocolata te ajuta sa ramai in forma. Cercetatorii americani au descoperit recent ca ingredientele acestui desert savuros ajuta la accelerarea metabolismului.


Oamenii de stiinta au descoperit si uluitorul fapt ca cei care sunt cei mai indragostiti de ciocolata si nu se feresc sa o deguste sunt, mai intotdeauna, mai supli decat cei ce se feresc de ea.
"Acestea sunt vesti bune pentru cei care au bunul obicei de a manca ciocolata, dar si pentru cei ce vor sa urmeze aceeasi cale", spune Dr Beatrice Golomb, de la Universitatea California, coordonatorul studiului. 
Se pare ca e mai important cat de des consumi ciocolata si mai putin cantitatea, iar antioxidantii continuti, respectiv catehinele, ajuta la dezvoltarea muschilor, cu ajutorul carora se ard din calorii, astfel reducandu-se greutatea. 
"Le spun clientilor mei sa manance ciocolata in fiecare saptamana, chiar si modelelor", a declarat antrenorul de fitness James Duigan, cel care le ajuta pe Elle Macpherson si Rosie Huntington-Whiteley sa arate bine.  "Daca ai o dieta echilibrata si sanatoasa, un rasfat dulce din cand in cand te ajuta sa slabesti. Asta pentru ca un atac neasteptat de grasimi, zahar si calorii va soca metabolismul, facandu-l sa functioneze mai rapid", a adaugat Duigan.
Proasta reputatie a ciocolatei este cauzata de continutul mare de grasimi saturate si cafeina. Nivelul de grasimi saturate din ciocolata este dat de prezenta untului de cacao, care are ca efect cresterea colesterolului din sange. Pe de alta parte, insa, ea contine in grad mare fenolen care scade riscul de boli cardiace!
O bucata de ciocolata este mai buna decat o ceasca de cafea, caci o ceasca normala de cafea contine de la 130 la 150 miligrame de cafeina, pe cand o bucatica de ciocolata numai 6 miligrame.
Daca incerci sa faci pe sfanta si sa te privezi de orice, cel mai probabil vei fi mereu frustrata si vei ceda tentatiei. Insala putin dieta, cu budinca de ciocolata, spre exemplu, o data pe saptamana.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ciocolata

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre studiu

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0