Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vesti bune pentru doamne: Douglas Romania lanseaza linia proprie de machiaj - Douglas Make-up

de Ana-Maria Tudor la 2015-05-08
Vesti bune pentru doamne: Douglas Romania lanseaza linia proprie de machiaj - Douglas Make-up
Pentru ca make-up-ul face parte din viata unei femei si reprezinta un aspect esential si definitioriu, Douglas Romania vine cu o surpriza in luna mai pentru reprezentantele sexului frumos.


Doamnele si domnisoarele se pot rasfata de astazi cu o linie de produse de machiaj sub marca proprie a Douglas Romania: Douglas Make-up, care adauga inca 300 de noi produse in portofoliul brandului propriu. Douglas Make-up isi mentine pozitionarea, noua gama de produse semi-selective fiind de calitate ridicata si pret accesibil.

"Decizia de a extinde segmentul de produse proprii in Romania vine si din observarea unor schimbari in comportamentul de achizitie al consumatorului. Vedem aceasta tendinta si in alte segmente din retail, unde brandurile proprii primesc din ce in ce mai multa atentie. Daca pe zona de parfumuri, de exemplu, sonoritatea brandului este inca un driver puternic, pe segmentele de cosmetica si make-up incepe sa primeze calitatea produselor, demonstrata prin testare, si un raport calitate – pret foarte bun",  a adaugat Lavina Ivas, Country Manager Douglas Romania.

Douglas Make-up include o gama completa de produse de machiaj, de la rujuri, fonduri de ten, creioane de ochi si tusuri, lacuri de unghii la mascara si farduri,  cu preturi pornind de la 17 lei, pentru un lac de unghii, si ajungand la 77 de lei, pentru o pudra.

Douglas comercializeaza in prezent 11 de branduri sub marca proprie din zona de ingrijire personala, ingrijire a parului si parfumerie. Costul unui kit complet pentru machiaj este de 299 de lei.

Conform specialistilor Douglas, in ritualul de machiaj zilnic al unei femei sunt utilizate minim 5 produse: baza de machiaj, fondul de ten, mascara, pudra si rujul. Daca toate aceste produse sunt achizitionate din gama Douglas Make-up, costul kitului pentru ritual de machiaj zilnic este de 299 de lei.

Gama Douglas Make-up a fost lansata in aceasta primavara la nivelul retelei regionale a Douglas, Romania fiind printre tarile selectate pentru implementarea in primul val, alaturi de Germania, Austria, Polonia si Olanda.

Douglas opereaza pe piata locala un numar de 17 magazine si a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de 55 milioane de lei si o crestere de 7,4% fata de 2012.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Mind Aerobics


Descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel care va poate imbunatati functiile cerebrale prin sunete A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara dezvolta abilitatile mentale  inlatura stresul imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea imbunatateste memoria aduce o stare...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.67 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0