Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VIDEO: 10 moduri de a-ti aranja singura parul pentru o zi de munca

de Ana-Maria Tudor la 2016-11-11
VIDEO: 10 moduri de a-ti aranja singura parul pentru o zi de munca
Modul in care o femeie isi aranjeaza parul de fiecare data cand iese din casa, poate dezvalui multe aspecte despre personalitatea sa. Tocmai din acest motiv, este important sa acordam atentie unor detalii, pe care le consideram de multe ori inutile.


Este evident ca nu avem cum sa trecem pe la coafor in fiecare zi, nimeni nu se asteapta la asta, insa in mai putin de 10 minute ne putem aranja singure parul, daca depunem un minim de efort si daca avem putina rabdare.

Cele mai multe dintre noi, fie din comoditate, fie din lipsa de rabdare, invocam diferite motive pentru care nu ne aranjam parul: nu avem timp, nu ne pricepem, oricum se lasa repede. Niciunul dintre aceste motive nu este relevant!

In primul rand, dureaza mai putin de 10 minute sa spalam parul, chiar si seara inainte de culcare. Un par curat este esential pentru o doamna care se respecta. Daca trebuie sa ne trezim cu noaptea in cap sa plecam la serviciu, putem prinde parul inca umed intr-un coc, iar a doua zi cand il desfacem va avea mai mult volum si va sta usor ondulat.

Atunci cand plecam la serviciu la o ora rezonabila, putem sa petrecem 10 minute in oglinda pentru a ne aranja si a ne simti cu adevarat elegante intreaga zi.

Nu este nimic dificil! Aveti nevoie doar de o oglinda mare, cateva elastice de par, cateva agrafe si doua-trei bentite (late si subtiri, colorate sau intr-o singura culoare, dupa preferinte) si un fixativ.

Urmariti cu atentie filmuletul de mai jos si alegeti-va coafura favorita. Nu va dura mai mult de 10 minute sa va aranjati singura parul, dimineata, inainte de a pleca la serviciu!

10 moduri de a-ti aseza singura parul pentru o zi de munca



Modul in care o femeie isi aranjeaza parul de fiecare data cand iese din casa, poate dezvalui multe aspecte despre personalitatea sa. Tocmai din acest motiv, este important sa acordam atentie unor detalii, pe care le consideram de multe ori inutile. Spor!

Vrei sa-ti faci bucle dar nu ai ondulator? Acest material video iti arata cum sa procedezi>>


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 170 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre par

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre coafuri

Cele mai citite articole

Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0