Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VIDEO: Cum sa obtii sprancene dese si frumoase cu ajutorul machiajului

de Viorica Ghinea la 2020-02-28
VIDEO: Cum sa obtii sprancene dese si frumoase cu ajutorul machiajului
Forma sprancenelor are un rol important in fizionomie, de aceea este indicat sa stii cum sa le pensezi si sa le machiezi astfel incat sa iti infrumuseteze chipul. Chiar daca Mama Natura nu te-a inzestrat cu niste sprancene dese si frumoase, nu inseamna ca nu poti obtine unele cu care sa te mandresti.


Invata din tutorialul de mai jos cum sa iti machiezi sprancenele astfel incat sa creezi impresia ca sunt mai dese si mai frumoase!

Machiaj pentru obtinerea unor sprancene dese si frumoase


Nu trebuie sa fii o experta in arta machiajului pentru a obtine sprancene dese si frumoase, ci doar sa cunosti cateva trucuri beauty de baza. Le poti oferi acestora o forma impecabila daca urmezi cativa pasi esentiali in ritualul de makeup. Inca o veste buna este ca nu trebuie sa petreci o jumatate de ora in fata oglinzii pentru a arata perfect, ci iti poti machia sprancenele in doar trei minute.

Pare greu de crezut? Urmareste videoclipul de mai jos si te vei convinge!

Pentru realizarea acestui machiaj vei avea nevoie de urmatoarele produse: o periuta, un creion pentru sprancene (nuanta care se apropie de cea a firelor tale de par), pudra, pomada, concealer



1. Pentru inceput, inainte de a machia sprancenele, aranjeaza-le cu o periuta. Daca nu ai un produs special, poti sa folosesti o periuta de dinti noua. Acest pas este esential in special daca firele tale de par sunt mai rebele. Vei putea sa observi dupa aceea ca produsele de machiaj se aplica mai usor si ca rezultatul final este mult mai bun.

2. Foloseste un creion de sprancene care se apropie de nuanta naturala a firelor tale de par. Astfel acestea nu vor iesi in evidenta, ci vor completa armonios intregul look. Traseaza linii scurte cu acesta printre firele de par, astfel incat sa acopere spatiile goale si sa ofere impresia de sprancene dese. La final, periaza din nou sprancenele.

3. Aplica cu ajutorul unei pensule pentru blending putina pudra, insistand la baza sprancenelor. Ai grija sa nu incarci firele de par cu produs pentru ca vei obtine un efect inestetic.

4. Urmatorul produs de conturare a formei sprancenelor este pomada. Aplica-l spre coada acestora pentru a le defini. Efectul va fi unul care te va impresiona, astfel ca nu ar trebui sa omiti acest pas din machiaj.

5. Ultimul pas il reprezinta folosirea unui produs de tip concealer. Rolul lui in acest model de machiaj este de a lumina zona de sub sprancene si de a acoperi eventualele fire de par crescute inestetic.

Rezultatul final este unul natural, echilibrat, care va oferi impresia ca ai de la Mama Natura sprancene dese si frumoase.

Urmeaza si tu pasii de mai sus si in doar trei minute vei obtine cele mai frumoase sprancene. Daca esti incepatoare in domeniul makeup-ului, s-ar putea ca toata procedura sa dureze mai mult, insa treptat vei manui mai bine pensulele si produsele.

Citeste si trei secrete de machiaj pentru ochi expresivi.>>>

Foto: Pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.44 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este cruciala pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0