Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VIDEO: exercitii fizice simple pentru fund bombat

de Viorica Ghinea la 2017-07-03
VIDEO: exercitii fizice simple pentru fund bombat
Nu ai nevoie de un atrenament complex ori de multe ore petrecute la sala de fitness ca sa obtii un fund bombat. Iti propunem sa incerci cateva exercitii fizice extrem de simple, care nu iti vor rapi mai mult de cinci minute din programul zilnic. Iata care sunt miscarile care te vor ajuta sa obtii un posterior ferm, bombat si sexy!


Exercitii fizice pentru fund bombat: antrenamentul tau de cinci minute!


De obicei, antrenamentele fizice nu vin la pachet si cu motivatie si determinare, insa programul de exercitii fizice pe care ti-l propunem te va incuraja sa iti atingi obiectivul. Exercitiile fizice sunt extrem de simple, iar intregul antrenament nu iti rapeste mai mult de cinci minute din timpul tau liber. In plus, pentru realizarea acestuia, nu ai nevoie de niciun fel de echipament. Principala regula este sa il efectuezi in fiecare zi ori macar de 3-4 ori pe saptamana.

Astfel rezultatele dorite nu se vor lasa deloc asteptate. Vei observa treptat ca ai abdomenul plat, fundul bombat, coapsele tonifiate si ca picioarele tale capata o forma zvelta si sexy.



Realizeaza o scurta sesiune de incalzire inainte de a incepe antrenamentul, ca sa iti pregatesti muschii pentru efort.

Exercitiul 1: Stai dreapta, cu picioarele apropiate. Realizeaza genuflexiuni timp de 40 de secunde. Incordeaza abdomenul, muschii fesieri si pe cei ai picioarelor pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Pauza de 10 secunde, timp in care este bine sa te misti usor.

Exercitiul 2: Pozitia de start este aceeasi ca la exercitiul anterior, insa presupune departarea picioarelor. Urmeaza sa realizezi genuflexiuni de tip sumo timp de 40 de secunde.

Pauza de 10 secunde.

Exercitiul 3: Indoaie genunchii ca atunci cand realizezi genuflexiuni si atinge podeaua cu mana dreapta. Apoi sari usor apropiind picioarele. Realizeaza urmatoarea genuflexiune, insa de aceasta data du mana stanga pe podea. Efectueaza acest exercitiu pentru fund bombat tot 40 de secunde, apoi ia pauza.

Pauza de 10 secunde.

Exercitiul 4: Acest exercitiu fizic presupune mentinerea pozitiei de genuflexiune timp de 40 de secunde. Indoaie genunchii, incordeaza puternic fesierii si picioarele. Mainile le poti tine pe solduri ori le poti impreuna in fata. Daca ti se pare greu de mentinut postura, te mai poti ridica o data ori de doua ori in acest timp. Important este sa nu abandonezi exercitiul.

Pauza de 10 secunde.

Exercitiul 5: Incepe din aceeasi pozitie ca la exercitiul anterior, insa de aceasta data trebuie sa realizezi si pulsatii. Miscarile trebuie sa fie usoare, iar in acelasi timp sa incordezi muschii pentru ca antrenamentul sa fie mai eficient.

Pauza de 10 secunde.

Exercitiul 6: Realizeaza genuflexiuni, apoi sari dupa fiecare aplecare, ducand bratele in spate. Ai grija ca aterizarile sa fie usoare.

Incearca si tu acest antrenament pentru fund bombat! Chiar daca exercitiile fizice propuse sunt simple, rezultatele se vor observa dupa doua saptamani si te vor incanta.

Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tonifiere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre exercitii fizice

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre posterior

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0