Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VIDEO Mic dejun romantic: 3 retete pentru Ziua Indragostitilor

de Viorica Ghinea la 2018-02-13
VIDEO Mic dejun romantic: 3 retete pentru Ziua Indragostitilor
Vrei sa il suprinzi pe cel drag cu un mic dejun romantic de Ziua Indragostitilor? Iata cateva retete care ii vor topi inima! Astfel nu il vei convinge doar ca ii oferi toata iubirea ta, ci si ca stii sa gatesti. Ce isi poate dori un barbat mai mult daca nu iubire si mancare?


Mic dejun romantic: cum sa prepari cele mai gustoase retete


Stim ca nu este nevoie de o zi a indragostitilor pentru a-i demonstra celui drag cat de mult inseamna pentru tine, dar ar fi pacat sa ratezi aceasta ocazie. Suntem in luna iubirii, asa ca trebuie sa o celebram asa cum se cuvine. Rasfata-l pe iubitul tau cu un mic dejun romantic servit chiar la pat si nu isi va mai lua gandul de la tine intreaga zi.


Prima sugestie romantica: Clatite in forma de inimioare


Nu trebuie sa fii o experta in arta culinara ca sa prepari cateva clatite americane. Bineinteles, provocarea va fi sa le faci in forma de inimioara, insa daca ai la indemana o forma speciala, totul va fi floare la ureche. Mai departe, decoreaza-le cu fructe, miere ori ciocolata topita. Un deliciu! Nu iti mai spunem cum te mai poti juca cu aceste alimente... Doar iti sugeram cateva cuvinte cheie: buze, limba, corp.


Ingrediente: o cana si jumatate de lapte, o cana si jumatate de faina alba, un ou, trei linguri de unt, o lingura de zahar, o lingurita de extract de vanilie, putina sare, doua lingurite de praf de copt, doua forme pentru prajituri (una mai mare si una mai mica).


Preparare

Mai intai, amesteca intr-un bol ingredientele uscate, dupa care adauga-le pe cele ramase. Combina totul astfel incat sa obtii o compozitie omogena. Pune putin unt intr-o tigaie, dupa care asaza forma si toarna in interior compozitia de clatite. Tocmai ai obtinut un mic dejun romantic de neuitat!

Aranjeaza-le cat mai interesant in farfurie si fa-i o surpriza celui drag.


A doua sugesti romantica: Paine prajita cu avocado

Consumati des avocado in casa? Atunci foloseste acest ingredient si pentru prepararea unui mic dejun romantic. Daca nu se numara printre alimentele voastre preferate, il poti inlocui cu altul.

Ingrediente: cateva felii de paine, cateva frunze de salata verde, oua, lamaie, un avocado, sare si piper, o forma de silicon


Preparare

Fa o pasta de avocado si intinde-o peste painea prajita. Asaza cateva frunze de salata verde (la alegere) si un ochi in forma de inimioara. Nu mai lipseste decat sa il saruti pe iubitul tau si sa il servesti la pat. Sau i-ai putea sugera sa faca el acest lucru pentru tine…


A treia sugestie romantica: rulouri de scortisoara

Indragostiti de scortisoara? Atunci avem o propunere delicioasa pentru tine si cel drag. Pregatiti niste rulouri cu scortisoara si… iubire. Veti obtine un mic dejun romantic asa cum nu ati mai avut niciodata.


Ingrediente: rulouri de scortisoara congelate (le poti prepara si in casa daca doresti), glazura de zahar ori ciocolata alba, bombonele in forma de inimioara.


Preparare

Aranjeaza rulourile de scortisoara la fel ca in videoclip, astfel incat sa obtii o forma de inimioara, si pune-le intr-o tava de copt. Introdu-le in cuptor si tine-le pana cand prind o culoare aurie. Dupa ce sunt gata, scoate-le din cuptor si lasa-le la racit. Dupa aceea decoreaza-le cu glazura si presara deasupra bomboane in forma de inimioare. Taie-le si serveste-le! Sunt delicioase!

Te lasam sa urmaresti videoclipul de mai jos care te indruma cum sa prepari cele trei retete pentru un mic dejun romantic de Ziua Indragostitilor.



Surprinde-l pe iubitul tau cu un mic dejun romantic de Ziua Indragostitilor!


Foto: pexels.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre mic dejun

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0