Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Vinete pe gratar cu sos vinegreta

Vinete pe gratar cu sos vinegreta
Vinete pe gratar cu sos vinegreta

Vinetele preparate pe gratar merg de minune ca garnitura la friptura, insa aceasta este o reteta fara carne. Gustul vinetelor fripte va fi imbogatit de aroma sosului de vinegreta si mai ales din cauza busuiocului.


Ingrediente

Pentru vinegreta:
2 cepe
2 catei de usturoi
1 lingurita ulei de masline
sare si piper

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Copii nascuti sub o stea norocoasa


Ai copii Ai rude prieteni care sunt parinti Perfect esti de-al nostru Respectiv ai si griji si bucurii si prea putin timp ca sa le rezolvi pe primele pentru a te dedica celorlalte Eu am gasit o solutie pe care ti-o ofer din toata inima in cartea "Copii nascuti sub o stea norocoasa" Tot mai multi parinti se straduiesc sa...

Oferta Speciala
valabila 48h

6 frunze de busuioc
1 ardei iute mic
1 cubulet de ghimbir
1 lingura otet
2 linguri apa
3 linguri ulei

2 linguri ulei
piper macinat
1 vanata, feliata
¾ cana vinegreta de busuioc
6 rosii, foliate
200 g mozzarella

Preparare:
Pentru vinegreta – pune ceapa si usturoiul intr-un vas termorezistent, picura deasupra 1 lingura de ulei de masline, adauga sare si piper dupa gust, acopera cu o folie de aluminiu si lasa la cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute. Dupa ce a fost scoasa din cuptor, amesteca ceapa si usturoiul cu restul ingredientelor pentru vinegreta si paseaza-le bine intr-un blender.

Vanata se taie in 12 felii, fiecare se unge cu ulei si se presara cu piper, dupa care se lasa pe gratar pana devin maronii pe margini.

In fiecare farfurie se pun 2-3 linguri de vinegreta, cate o felie de vanata pe gratar, o felie de rosie si una de mozzarella.




Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vinete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sos

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gratar

Spune-ne opinia ta despre "Vinete pe gratar cu sos vinegreta"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


1 + 7 =

Cele mai citite articole

Dupa o cearta sau dupa ce primesc o veste proasta, majoritatea oamenilor prefera sa mearga la ...
Pancreatita este o boala de care multe dintre noi am auzit cel putin o data pana acum. Sa vedem, ...
Sa slabesti intr-un mod sanatos nu este deloc un proces usor. O dieta de slabit, pe langa ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Ilie eu doresc să-mi găsesc, Pentru un Regim Vegan, DATE serioase, clare, ...
Vreau un regim dupa care nu mi se face foame, nici pofta de dulce si care sa ma slabeasca in loc sa ...
Cea mai buna apa este borsec apa minerala
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0