Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Visul tau devine realitate acum prin 12 pasi simpli

Visul tau devine realitate acum prin 12 pasi simpli
Ia aminte la urmatoarele sfaturi si concentreaza-te numai asupra lor. Sunt metode care functioneaza intotdeauna deoarece mintea noastra are cea mai mare putere asupra corpului, cat si asupra intamplarilor din exterior.


1. Atitudinea negativa trebuie sa dispara. Gandeste pozitiv.

Gandirea negativista duce la rezultate slabe. Gandirea pozititiva creeaza rezultate optime. Punct.

Oricare dintre sugestiile de mai jos devine irelevanta daca mintea ta e inca blocata de o atitudine negativista. Mintea trebuie sa creada ca este capabila sa faca un anumit lucru inainte de a putea face efectiv lucrul respectiv.  Poti apela cu incredere la o carte de self-help care iti educa mintea in asa fel incat sa iti modifici obiceiurile de a vedea doar jumatatea goala a paharului si de a pune intotdeauna doar raul inainte.

2. Ce vrei sa faci cu adevarat in viata?

O sa fii ca un hamster in cusca lui alergand la nesfarsit pe aceeasi rotita daca nu iti dai seama unde anume vrei sa ajungi. Ce conteaza cel mai mult pentru tine?

Unii dintre noi s-au nascut sa fie muzicieni, altii, poeti, iar unii sa faca orice le face placere si ce ii motiveaza pentru ca la asta se rezuma pana la urma totul: sa faci ceea ce iti place cu adevarat. Nu-ti irosi viata implinind visul altcuiva. Urmeaza-ti instinctul si ia o decizie.

3. Aduna in jurul tau numai oameni minunati.

Esti suma oamenilor pe care ii ai in jurul tau. Daca iti petreci timpul cu oamenii nepotriviti, acestia te vor afecta in mod negativ. Dar daca ai langa tine oamenii potriviti, vei fi mult mai puternica decat ai fi fost daca erai singura. Gaseste-ti grupul si lucrati impreuna pentru a va imbunatati vietile.


4. Fa o schimbare cu adevarat.

Cu cat lucrezi mai mult, cu atat vei deveni mai norocos. Nu astepta ca lucrurile sa se intample de la sine. Daca facem mereu acelasi lucru, vom primi mereu acelasi lucru. Cand decizi sa faci acea schimbare in viata ta, nu o amana. A ajunge acolo unde iti doresti inseamna munca si efort sustinut. Nu spune nimeni ca e floare la ureche. Dar vei reusi.

5. Nu-ti face viata mai dificila decat ar trebui sa fie.

Oscar Wilde a spus odata ca viata nu e complexa, ci noi. Viata e simpla, iar lucrul simplu este si cel potrivit.

6. Profita de resursele la care ai acces.

Poti sa ajungi acolo unde iti doresti daca profiti de oportunitatile si conditiile pe care viata ti le-a pus deja la dispozitie. Invata sa descoperi cum poti deveni mai bun prin ceea ce ai deja.

7. Concentreaza-te asupra lucrurilor pe care le poti schimba.

Unele forte nu mai depind de tine asa ca cel mai bine este sa te concentrezi asupra ceea ce se afla in fata ta si sa reusesti cu resursele pe care le ai deja sau le poti obtine. Foloseste-ti energia pentru lucrurile pe care le poti schimba.

8. Nu evita lucrurile pe care nu le intelegi

Sunt multe lucruri pe care nu le cunosti. Oricat de inteligenta ai fi sau oricat de mult ai invata, va fi intotdeauna si mai mult de invatat sau descoperit. Nu te feri de ceea ce nu cunosti, ci studiaza-le.

9. Evita-i pe cei care te descurajeaza.

Cand unii oameni din jurul tau te descurajeaza prin ceea ce-ti spun, nu uita ca nu conteaza cati nu cred in tine, ci doar cati cred in tine si in ceea ce faci.

10. Ai grija de mintea si de corpul tau.

Corpul tau este cel mai important instrument pe care il vei detine vreodata. Mananca sanatos, odihneste-te suficient de mult si fa miscare. Ceea ce esti te va duce mai departe.

11. Incepe sa lucrezi de dimineata

Diminetile sunt un inceput bun, linistit si liber de orice aspecte care ti-ar putea distrage atentia. Fa de dimineata lucrurile care sunt cele mai importante pentru tine.

12. Bucura-te de fiecare etapa a acestei transformari

Nu e intotdeauna usor sa ajungi acolo unde iti doresti, insa reusita din final va merita tot efortul depus pana atunci. Intreaga calatorie trebuie sa fie o placere pentru ca faci in sfarsit ceea ce vrei cu adevarat si iti traiesti viata pentru tine, nu pentru ceilalti.

Fii mandra de realizarile tale. Fii fericita!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.88 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ganduri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gandire pozitiva

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fericire

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0