Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa ai succes? Afla raspunsurile la aceste 7 intrebari

Vrei sa ai succes? Afla raspunsurile la aceste 7 intrebari
Ca un tanar abia intrat pe piata muncii, trebuie sa stii ca nu tot ce zboara se mananca. Daca nu ai o diploma specializata (in Drept, inginerie, astrofizica), timpul pe care l-ai petrecut pe bancile scolii te-a lasat complet nepregatit pentru viata reala. Daca vrei sa pasesti cu dreptul in lumea celor "mari", afla ce raspunsuri trebuie sa cunosti.


7. Ce vreau sa fiu cand o sa cresc mare?
Aceasta este o intrebare capcana, pentru ca sunt multi barbati maturi care habar nu au ce sa raspunda. In epoca moderna, carierele nu se fac tarandu-te pe scara profesionala, ci prin recunoasterea oportunitatilor si a sti cum sa profiti de ele, chiar daca asta inseamna ca trebuie sa mergi in directia opusa celei pe care ti-o doreai initial. Cu cat iti dai seama mai repede ca succesul depinde de planificarea pe termen scurt, 2-4 ani, cu atat mai repede vei fi in pozitia de a lua in piept piata job-urilor.
6. Care au fost cele mai mari trei succese din ultima luna?
Sau din ultimul an? Lumea de azi este extrem de competitiva, deci provocarile sunt zilnice. 
5. Cu ce ma imbrac azi la munca?
Pare trivial? Nu este. Nu e ca si cum ai merge la facultate, unde prezenta este facultativa si tinuta la alegerea ta. Angajatorul se asteapta nu numai sa vii, ci si sa arati decent. Pare usor, dar ia in calcul si ora de gimnastica de dimineata, dusul de dupa, naveta de o ora pana la birou. Nu arunca pe tine orice iti cade in mana. Planifica-ti tinuta de cu o seara inainte.
4. Cate mingii de ping pong incap intr-un avion?
Companiilor le place sa puna astfel de intrebari, pentru ca nu ai cum sa te pregatesti pentru asa ceva. Nu exista raspuns corect. Se cauta cei care gandesc, care iau o sarcina aparent insurmontabila si o impart in parti administrabile, care ataca problema din punct de vedere logic. Nu cauta raspunsul pe internet, ci imbunatateste-ti abilitatea de gandire abstracta.
3. De ce vrei sa lucrezi aici?
Iata o alta intrebare capcana pe care intervievatorii le-o adreseaza candidatilor tineri. Pare simplu, dar multi se impleticesc la raspuns. Trebuie sa faci un pic de cercetare inainte sa stii despre ce sa vorbesti.
2. De ce ai gresit aici?
N-ai experienta si seful stie asta. Greselile sunt ca rasaritul si apusul, vin oricum. Cand faci o greseala, seful vrea sa stie urmatoarele lucruri: iti intelegi job-ul suficient de bine pentru a identifica eroarea si ai integritatea necesara pentru a-ti asuma raspunderea. 
1. Unde te vezi peste cinci ani?
Nu este o intrebare capcana si, din pacate, multi inca o introduc in repertoriu lipsit de imaginatie al interviurilor. Lupta cu tentatia si nu-i spune intervievatorului ca vei fi in locul lui. 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre raspunsuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre interviu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre job

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cariera

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0