Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa slabesti sanatos? Bea ceai verde!

de Alina Ilie la 2022-03-15
Vrei sa slabesti sanatos? Bea ceai verde!
Milioane de oameni din intreaga lume doresc sa scape de excesul de grasime abdominala. Aceasta este asociata cu probleme grave de sanatate, precum bolile de inima si diabetul zaharat de tip 2. Asadar, daca vrei sa slabesti sanatos, afla ca ceaiul verde este printre cele mai bune mijloace naturale pe care le ai la indemana.


Ceaiul verde provine din frunzele plantei Camellia sinensis si a fost apreciat din timpuri stravechi ca un medicament naturist, avand un spectru foarte larg de prevenire a bolilor.

Specialistii au demonstrat ca ceaiul verde stimuleaza metabolismul, contribuie la mentinerea unei greutati normale, este bogat in antioxidanti si are un efect tonic general asupra organsimului.

Mai mult, este dovedit ca persoanele care consuma ceai verde slabesc mult mai repede decat cele care nu au acest obicei. Pe langa o alimentatie sanatoasa si echilibrata si un program sportiv regulat, consumul moderat de ceai verde ajuta la arderea depozitelor de grasime, in special a celor din zona abdominala.

Prin continutul de catechine, cofeina si antioxidanti regleaza nivelul glucozei din sange, lupta impotriva bolilor de inima si previne cancerul. Inhiba dezvoltarea celulelor tumorale, in special a celor de colon, rect, vezica urinara, esofag, pancreas si stomac, fara sa afecteze celulele sanatoase.

Datorita polifenolilor, acesta ne protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi care deterioreaza celulele. Mai mult, reduce inflamatia, incetineste procesul de imbatranire si atenueaza afectiunile pielii.

Dereglarile hormonale, afectiunile grave, medicamentele, consumul de alimente bogate in sare sau sarace in proteine si lipsa activitatii fizice favorizeaza retentia apei in organism. Aceasta problema poate fi rezolvata eficient cu ajutorul ceaiului verde. Gratie proprietatilor diuretice, ajuta la eliminarea calculilor renali si la ameliorarea semnificativa a problemelor aparute la nivelul vezicii.

Nu in ultimul rand, imbunatateste capacitatea de concentrare. Un studiu al Universitatii din Northumbria a relevat ca taninul si cofeina imbunatatesc functiile congnitive.

Sursa: ehow.com
Foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ceai verde

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cura de slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pierdere in greutate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre grasime abdominala

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0