Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa te lasi de fumat? E mai simplu decat crezi

Vrei sa te lasi de fumat? E mai simplu decat crezi
Fie ca esti tanara si pufai din cand in cand sau o veterana a pachetului de tigari pe zi, renuntarea la acest viciu poate sa-ti puna probleme serioase. Cu cat afli mai multe despre optiunile pe care le ai si te pregatesti pentru a renunta, cu atat procesul va fi mai facil. Ideea este insa ca nu mai trebuie sa amani nimic, chiar daca ti-e teama de schimbare. Da, nu glumesc, fumatul este un obicei social si, daca stai si te gandesti bine, probabil iti imaginezi ca nu vei mai face parte din grupul colegilor care stiu tot ce misca prin firma.


Fumatul este o dependenta fizica si psihologica in egala masura. Nicotina ne ofera, pe scurta durata, o stare de beatitudine. Iar eliminarea dozei cu care ne-am obisnuit, faca ca organismul sa experimenteze sevrajul. Si, pentru ca nicotina are un efect de „ma simt bine” asupra creierului, te-ai obisnuit sa fumezi si pentru a face fata stresului, depresiei, anxietatii si chiar plictiselii.
In acelasi timp, fumatul este un ritual zilnic. Poate fi raspunsul automat la cafeaua de dimineata, la pauza de pranz sau la drumul pe care-l faci pe jos pana acasa. Poate prietenii, colegii si membrii familiei fumeaza, si viciul a devenit parte a modului in care interactionezi cu ei.
Pentru a renunta, tebuie sa ai in vedere atat dependenta fizica, cat si obiceiurile si rutinele care insotesc gestul ducerii tigarii la gura.
Ca sa te convingi, uite mai jos un infografic cu efectele fumatului.

Dar eu va propun o alta solutie, una care la mine a mers perfect! A avut efectele dorite si am urmat cativa pasi esentiali:
1. Am luat o pauza de doua zile in care am aflat tot ce se poate despre tigari si efectele fumatului asupra organismului meu.
2. Am luat la mana mai multe carti menite sa ma faca sa arunc pachetul de tigari si am dat peste cateva strategii extrem de inteligente!
3. Am experimentat pe mine tehnici si metode, unele cu mai mult succes si altele fara niciun fel de efect!
4. Am stat de vorba cu o echipa de specialisti care sa lucreze impreuna pentru mine, pentru sanatatea mea!
5. Nu in ultimul rand, am colectat in aceasta lucrare toate informatiile care iti pot folosi si tie. Si sper sa isi faca efectul. Si in 2 zile de azi inainte sa poti sa iti arunci tigarile si scrumierele din casa, PENTRU ULTIMA DATA!
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.93 din 5 - 7 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre renunta la fumat

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0