Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ziua 43

Ziua 43
Ieri mi-am pregatit o bautura din soc si iasomie, indulcita cu miere. Maceratele corect facute iti ofera maximum de substante active si, deopotriva, de aroma. De data asta nu am avut rabdare pentru un macerat “autentic”, deh, imi era pofta. Am fiert apa si pus plantele mai tarziu, cand apa era calda, nu fierbinte. In acest fel pastrez cea mai mare parte din substantele active (mai mult decat in cazul infuziei) si, in acelasi timp, accelerez procesul de extragere a lor (acesta este mai rapid decat in varianta macerarii “clasice”). Asadar, un compromis destul de profitabil intre viteza si calitate. Am lasat compozitia in jur de 4 ore inainte de a o pune la rece. Micul dejun. Sunt foarte curios si, din fericire, pofta de socata inca nu mi-a trecut. Primul pahar: a iesit superba, poate doar o idee prea dulce. Combinatia asta de soc si iasomie ofera o aroma surprinzatoare si foarte placuta. In plus, socul este foarte indicat cand urmezi o dieta de slabire. Al doilea pahar: adaug putina apa minerala. Acum dulceata este exact pe gustul meu, aroma la fel de intensa. Mai am timp sa-mi pregatesc si niste paste integrale cu urda. Adaug putin suc de rosii, oregano si sare. Dieta poate fi in acelasi timp eficienta si foarte placuta! Pranzul. Ora 14,00, inca nu-mi este foame. Ciudat, dar nu ma plang... Ora 16,00. Dovedesc borcanul de zacusca luat pe drum, cu doar 3 felii de paine neagra. Zacusca nu este cea mai buna alegere pentru dieta, din cauza uleiului si a continutului scazut de proteine. Cat despre calorii, trebuie sa fi fost in jur de 700 (cu tot cu paine), cam multe pentru doar 20 de grame de proteine. Cina. Mi-am pregatit o salata din rosii, ardei, urda, iaurt si nuci. In jur de 50 de grame de nuca, doar ele adaugand 330 de calorii salatei mele. Consum salata stropita cu putina zeama de lamaie si imbogatita cu niste firicele de chimen. Fara paine, care oricum ar fi stricat compozitia aceasta unica. Extaz culinar, dar cu dieta cum ramane? Dieta nu a avut de suferit, numarul de calorii este de maxim 650. Aportul de calorii al zilei a fost de cel mult 2.150, si asta fara sa simt ca sunt la dieta. Miscare. Mers pe jos si, in plus, un sfert de ora de aerobic. In afara abdomenelor si balansarilor am facut si cateva exercitii mai dinamice (cel mai greu dintre ele - alergarea pe loc cu genunchii la piept).

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0