Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ziua 48

Ziua 48
Frig dimineata in continuare, probabil ca de-asta si pofta de mancare mi-a crescut. Micul dejun. Ieri seara ma luase dorul de ceva delicii dulci...dupa scurte “framantari” mi s-a pus si pata: mi-am amintit de o combinatie bestiala din niste mini-tarte mancate cu (prea) mult timp in urma. Si, fiindca pata nu avea altfel cum sa treaca, mi-am pregatit ceva asemanator si am pus "creatia"... la rece. Am avut “taria” sa nu gust deloc seara... ca sa fiu cinstit, asta s-a datorat in principal faptului ca desertul acesta merge servit doar rece. Despre ce este vorba? Ceva “numa’ bun” de dieta: rondele de banane si miez de nuca, legate cu miere. Puse toate intr-o cana si amestecate cu putin vin rosu “de curte”. “Touch-ul” final l-am dat cu un praf de nucsoara. Cantitatile? O banana mica, in jur de 40 g miez de nuca, o lingura plina de miere si 40 ml de vin. Total calorii: 550 – 570. Stiu ca m-am abatut grav de la principiile dietei, dar a meritat din plin iar aportul de calorii nu este unul catastrofic. Pranzul. Dimineata am sarit calul, a fost palpitant si frumos, dar acum trebuie sa revin la dieta: 2 cani de lapte batut cu 2 felii de paine neagra, insumand 450 de calorii. Ora 16,30: trebuie sa mananc iar, altfel cina risca sa se transforme din masa de dieta in ospat. Mi-am luat si 2 conserve de ton in suc propriu, din care mananc una cu o felie de paine. 220 de calorii. Total calorii pentru mesele de pranz: 670. Cina. Simt iar nevoia de carne. O friptura din piept de pui la gratar este cina clasica pentru dieta. De data asta servesc friptura doar cu 2 felii de paine, fara legume. Numarul de calorii este de 500 – 520. Totalul de calorii al zilei: 570 + 670 + 520 fac 1.760.  Miscare: cele 45 de minute de mers pe jos.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Cele mai citite articole

In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0