Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zodiac vs Facebook. Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun ce profil de Facebook ai (1)

Zodiac vs Facebook. Spune-mi ce zodie esti, ca sa-ti spun ce profil de Facebook ai (1)
Nu mai e loc de indoiala - Facebook-ul si alte retele sociale au milioane de utilizatori. E ca si cum toata lumea, de la copii pana la parinti si chiar bunici pastreaza legatura si comunica prin aceste retele sociale. Mai curios este faptul ca zodia pe care o ai influenteaza mult modul in care arata profilul tau de pe Facebook. Iata cum...


Berbecul (21 martie - 19 aprilie)
Daca esti berbec, intotdeauna iti vei alege o poza care sa te flateze, pentru profilul de pe Facebook. Fie ca esti surpsinsa intr-un moment in care calatoresti pe varful muntilor, fie ca alergi la un maraton sau esti la sala, pozele te vor arata mereu in actiune, exact asa cum si esti. Iti plac aplicatiile sportive, dar si testele psihologice, pentru ca vrei sa le arati celorlalti cum esti tu.
 
Taurul (20 aprilie - 20 mai)
Poza ta de la profil arata ca adori toate aspectele fizice ale vietii. Fiind o mare iubitoare de natura, probabil ca vei alege o poza in care esti la munte, inconjurata de copaci si munti. Taurii iubesc natura, mancarea si baniiÅŸ; mai mult ca sigur deja ai instalate aplicatii care iti permit sa te joci de-a gradinarul sau cofetarul.
 
Gemeni (21 mai - 20 iunie)
Esti o persoana activa, mereu pe picior de plecare, asa ca vei alege poze numai cu tine sau angajata intr-o conversatie cu altcineva. Iti place sa stii ce se intampla in mediul inconjurator, vrei mereu sa citesti cate ceva si nu ratezi ocazia de a rezolva vreun puzzle, iar aplicatiile Facebook pe care le folosesti arata acest lucru.
 
Rac (21 iunie - 22 iulie)
Timizii reprezentanti ai zodiei Racului vor posta la profil nu o poza numai cu ei, ci impreuna cu familia, copiii sau orice alta persoana ori obiect pe care il iubesc mult; daca totusi vei posta o imagine cu tine, atunci va fi una cu tine in sanul familiei sau o poza veche, de cand erai mica. 
 
Leu (23 iulie - 22 august)
Leul va alege mereu o fotografie care sa ii scoata in evidenta calitatile, genul de poze in care arata bine si sunt facute chiar de ei, cu telefonul. O alta varianta sunt pozele in care adopta o atitudine profesionista sau de vedeta.
Cei din zodia leului adora cadourile si le place la fel de mult sa si dea, nu numai sa primeasca; ei vor da share la tot felul de oferte si chilipiruri.
 
Fecioara (23 august - 22 septembrie)
Cei din zodia fecioarei evita sa isi puna o poza la profiul de Facebook, pentru ca dureaza ceva timp pana sa gaseasca una care sa le convina. Atunci cand aleg poza perfecta, cel mai probabil va fi o fotografie facuta impreuna cu animalul de companie, la birou sau in timp ce ajuta pe cineva. Fecioarele sunt fiinte practice, care militeaza pentru protectia mediului asa ca apeleaza la tot felul de aplicatii de acest gen.
 
(va urma)

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.17 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre profil

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre facebook

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre zodie

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0