Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Zodiile care se cred cele mai ghinioniste

de Camelia Diaconu la 2020-07-03
Zodiile care se cred cele mai ghinioniste
Cand un lucru nu se intampla asa cum iti doresti, ai impresia ca esti o persoana ghinionista caracterizata prin definitie. Ei bine, persoanele care se cred ghinioniste nu numai ca isi atrag ghinionul singure, dar si sunt in stare sa si-l exagereze pentru a deveni propriile victime ale suferintei.


Pentru ca sunt cel mai usor de recunoscut prin intermediul zodiilor, semnului astral in care s-au nascut, iata care sunt zodiile fara noroc!
 
Sunt tipologii de oameni care traiesc cu impresia ca nu sunt iubiti  niciodata de nimeni, ca nu vor reusi sa isi atinga telurile, ca nu vor cunoaste pe cineva care sa ii accepte asa cum sunt. Din toate aceste nimic nu este adevarat, ba mai mult lucrurile nu stau deloc asa si cel mai important este sa se accepte asa cum sunt.

Zodii ghinioniste

Sagetator. Sunt firi nascute sa fie mereu libere. Nu suporta sa stea inchisi intr-o colivie, intr-o relatie in care sa faca compromisuri si tocmai din acest motiv isi fac rau singuri. Sagetatorii au o problema in a-i accepta pe ceilalti, mai mult de atat, le gasesc mereu defecte si cauta nod in papura la orice aud. Suntr pretentiosi, vesnic nemultumiti, se cred perfecti si nu dau dreptate celor din jur, pentru ca nimeni nu este mai bun decat ei. In schimb, cand vine vorba despre noroc, ei bine, nu cred ca vor avea parte de el vreodata. Nu sunt capabili sa duca o relatie spre lunga durata, ba mai mult, din cauza faptului ca mai calca stramb, vor ajunge sa aiba parte de despartiri dureroase.
 
Balanta. Zodia care se afla in top din punct de vedere al nehotararii. Balantele nu stiu niciodata ce vor si parca nu se multumesc cu nimic niciodata. Cand isi doresc un lucru cu ardoare si ajung sa il obtina, nu se mai bucura la adevarata valoare, in schimb, cand nu il au, fac din tantar - armasar. Nu stiu sa se mobilizeze si tocmai din acest motiv pierd trenul stand in gara. Cand sunt intr-o relatie, nativii din zodia balanta se hotarasc cel mai greu, ba mai mult, intorc fiecare lucru pe toate partile si tot ii gasesc un defect. Ei bine, asta poate duce la ghinion. Este o cale inceata, dar sigura.
 
Berbec. Nu-i usor sa suporti un berbec din cauza incapatanarii pe care o au. Berbecii isi doresc sa aiba intotdeauna ultimul cuvant, ba mai mult, sa isi domine partenerul din toate punctele de vedere. Este zodia cu cel mai mare ghinion in dragoste tocmai din cauza incapatanarii pe care si-o sustine oricand si oriunde. Chiar daca nu par, berbecii sufera in adancul sufletului, dar nu o pot recunoaste public, din orgoliu. 

Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 4 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
    O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
    In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0