Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 alimente aparent dietetice care ingrasa

5 alimente aparent dietetice care ingrasa
Incercam sa nu ne ingrasam si alegem produsele dietetice pe care le gasim in magazine. Adevarul este insa ca acestea nu sunt atat de sanatoase sau dietetice pe cat am crede. S-ar putea sa te surprinda, insa urmatoarele cinci alimente nu ar mai trebui incluse in dieta daca iti doresti sa slabesti.


1. Bauturile carbogazoase dietetice
Chiar daca acestea contin mai putine calorii si mult mai putin zahar decat bauturile carbogazoase normale, sucurile dietetice nu te vor ajuta sa slabesti, ba din contra. Un studiu recent a descoperit faptul ca persoanele care au consumat doua sau mai multe cutii de bauturi carbogazoase dietetice pe zi au inregistrat o crestere semnificativa a dimensiunii taliei. Expertii nu cunosc inca motivele exacte, insa acestia considera ca de vina ar fi gustul de dulce, care favorizeaza consumul excesiv de alimente si consumarea alimentelor nesanatoase.
2. Smoothie-uri din fructe
Chiar daca smoothie-urile din fructe contin o sumedenie de vitamine, minerale si alti nutrienti esentiali, acestea pot adauga multe calorii suplimentare, zahar si grasimi de care nu ai nevoie. Asigura-te ca prepari smoothie-uri folosind fructe si legume proaspete si lapte sau iaurt degresat. Nu adauga in niciun caz siropuri de ciocolata, unt de arahide sau siropuri din fructe. Daca inlocuiesti una dintre mese cu smoothie-ul, asigura-te ca acesta nu depaseste 350-400 de calorii, iar daca consumi smoothie-ul pe post de gustare, acesta nu ar trebui sa aiba mai mult de 200 de calorii.
3. Semi-preparate din legume congelate
Semi-preparatele din legume congelate sunt bogate in sodiu si zahar, precum si in alte chimicale de care nu ai neaparata nevoie. In loc sa consumi o portie mai mica doar pentru a te infrupta mai tarziu din dulciuri si grasimi, mai bine alege mancarea pregatita din alimente proaspete. Poti consuma, de exemplu, o bucatica de piept de pui la gratar si o portie de paste integrale, apoi sa iti umpli farfuria cu legume proaspete.
4. Iaurtul cu fructe
Iaurtul este bogat in calciu si proteine, satisfacandu-ti astfel senzatia de foame, insa iaurturile cu fructe si alte arome contin de asemenea o cantitate enorma de zahar si calorii suplimentare care iti pot sabota toate eforturile de a manca sanatos si te determina sa consumi si mai multe dulciuri. Alege intotdeauna iaurtul natural simplu.
5. Chips-urile coapte
Chiar daca sunt o alternativa mai sanatoasa la chips-urile obisnuite care contin cantitati industriale de grasime saturata, chips-urile coapte sunt bogate in sodiu, zahar si calorii goale. Daca ti-e pofta de ceva crocant, incearca o alta gustare mult mai sanatoasa, cum ar fi legumele proaspete cu humus.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre smoothie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre iaurt cu fructe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabit

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0