Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

8 sfaturi pentru stoparea caderii parului

8 sfaturi pentru stoparea caderii parului
Atat barbatii cat si femeile se confrunta cu caderea parului. Dezechilibrele hormonale, glanda tiroida, deficientele nutritionale sau proasta circulatie a sangelui la nivelul scalpului sunt doar cateva dintre cauzele caderii parului. Iata 8 sfaturi pentru a stopa caderea parului!


Redu consumul de carne
Dezechilibrele hormonale sunt principalul factor care contribuie la caderea parului. Cercetatorii japonezi spun ca excesul de sebum se afla in stransa legatura cu grasimea de origine animala. Prin urmare, grasiminea animala creste productia de sebum, informeaza care2.com.
Consuma alge
Hipotiroidismul poate duce la subtierea parului. Algele sunt bogate in iod si sunt de mare ajutor pentru aceasta problema. Evitati sa beti apa de la robinet, pentru ca aceasta contine clor si flor, doua substante care inhiba absorbtia de iod.
Consuma alimente bogate in acizi grasi omega 3 si omega 6
Nucile, semintele de in, pestele si avocado sunt alimente esentiale pentru un par sanatos. Biotina stimuleaza cresterea parului si mentine sanatatea scalpului. Alimente care contin biotina: nuci, orez brun si ovaz.
Consuma alimente bogate in vitamina B
Vitaminele din complexul B contin biotina care previn caderea parului si stimuleaza circulatia sangelui la nivelul scalpului.
Consuma alimente cu un continut ridicat de vitamina C
Lipsa vitaminei C din organism determina caderea parului. Prin urmare, pentru a preveni caderea parului, include in alimentatie citrice, capsuni si ardei grasi rosii deaorece contin vitamina C.
Ia suplimente de vitamina E
Vitamina E este necesara pentru a hrani parul deteriorat si pentru a preveni ruperea (ajuta la producerea de keratina). Ruperea parului poate fi prevenita cu suplimente de vitamina E.
Consuma alimente bogate in fier
De asemenea, fierul este esential pentru cresterea parului, deci nu uita sa treci pe lista de cumparaturi fasole, mazare, spanac, smochinele si fructele uscate. Pentru ca fierul sa fie absorbit mai usor de organism, ai nevoie si de vitamina C.
Nu uita de siliciu si zinc, 2 minerale esentiale pentru cresterea parului.
Foloseste ulei de rozmarin
Uleiul de rozmarin stimuleaza circulatia sangelui la nivelul scalpului. Pune putin ulei esential de rozmarin in sampon si maseaza pielea capului.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.72 din 5 - 9 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre caderea parului

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre biotina

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vitamina b

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vitamina c

Cele mai citite articole

Te-ai simtit vreodata coplesita de haosul din locuinta ta si nu ai stiut cum sa faci fata ...
Semintele de chia nu sunt doar o sursa bogata de nutrienti esentiali, ci si un ingredient versatil ...
Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0