Medicii folosesc diferite teste alergologice si de sange pentru a detecta o anumita alergie, insa rezultatele testelor sunt de multe ori neclare sau intelese gresit.
Clar este faptul ca apar din ce in ce mai multe reactii alergice la alimente, si acest lucru nu ar trebui sa fie surprinzator, avand in vedere toate substantele periculoase si cancerigene care au fost folosite in fabricarea multor dulciuri, sucuri asa-zis naturale, mezeluri, etc. Sistemul de etichetare al produselor le-a permis producatorilor sa evite legea, si asa incompleta. E-urile cu care ne-am obisnuit atat au fost brusc inlocuite cu denumirile substantelor chimice, imediat ca oamenii au inceput sa acorde mai multa atentie etichetelor.
Una din explicatiile preferate de cei care consuma astfel de produse este ipoteza igienei. Din punctul lor de vedere, o societate prea curata impiedica organismul sa intre in contact cu o gama larga de microorganisme, astfel ca el interpreteaza proteinele din mancare drept invadatori.
Alta teorie, propusa de un medic chiar, se refera la consumarea alimentelor: evitarea anumitor produse la o varsta mica poate creste riscul de a face o alergie mai tarziu.
Medicii le recomanda parintilor sa introduca hrana solida numai cand bebelusii au 4-6 luni. De asemenea, alimentele noi trebuie introduse pe rand, cate unul odata si la cateva zile distanta, pentru ca observa aparitia unor simptome
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
