Care sunt efectele benefice ale capsaicinei?
Conform Cesamancam.ro, capsaicina actioneaza ca antioxidant, vasodilatator, poate creste cantitatea de suc gastric.
Mai mult, capsaicina are efect antibacterian, scade colesterolul si tensiunea arteriala.
Mai mult, capsaicina creste arderile organismului pentru 30 de minute dupa ce a fost consumata.
Cat despre efectul asupra cancerului, sunt studii care arata ca extractul din ardei iute poate favoriza anumite forme de cancer si le poate inhiba pe altele.
"Cred ca putem considera in cazul celor doua efecte ca scopul este efal si ca ardeiul iute nu prezinta un risc daca este consumat cu moderatie.", precizeaza Cesamancam.ro.
sursa foto: pixabay.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.58
din 5
- 6 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!