Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Chiftelute in sos picant

Chiftelute in sos picant
Chiftelute in sos picant






Ingrediente pentru bilute:
  • 300 gr carne tocata,
  • 3 felii de paine (se foloseste doar miezul),
  • 500 ml iaurt,
  • 1 ou intreg,
  • 1 ceapa mica(sau 1 fir de ceapa verde),
  • faina,
  • ulei,
  • o crenguta prospata sau uscata de rozmarin.

Ingrediente pentru sos:
  • 1 lingura ketchup,
  • 20 gr. fistic,
  • 50-100 gr branza telemea sau branza de burduf,
  • 1 portocala,
  • 2 catei de usturoi pisati,
  • boia iute sau ardei macinati,
  • si un pic de patrunjel verde tocat,
  • 400 ml iaurt.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Memorator teorie literara


Acest memorator este o brosura carte de buzunar format 9 x 13 cm care concentreaza notiuni esentiale de teorie literara Este asadar un produs tiparit de mici dimensiuni care prezinta informatie scolara sintetizata intr-un mod clar logic coerent si mai ales usor de retinut   Avantajele memoratorului pentru copilul dvs 1...

Oferta Speciala
valabila 48h

Mod de preparare:

Miezul de paine se amesteca cu 100 ml iaurt, carnea tocata, oul intreg, ceapa tocata marunt si crenguta de rozmarin. Se sareaza si pipereaza compozitia dupa gust, se formeaza bilute , se dau prin faina si se prajesc in ulei.

Restul de iaurt (400 ml), se imparte in 2 . In prima parte se pune ketchupul, coaja de portocala razuita si fisticul, maruntit sau macinat. In a doua parte de iaurt se pune usturoiul pisat, branza telemea razuita, patrunjelul verde si ardei macinat sau boia iute.

Se pune din fiecare sos pe farfurie si bilutele se servesc cu acestea.

Pofta buna!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete culinare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre aperitive

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre chiftelute

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre carne

Spune-ne opinia ta despre "Chiftelute in sos picant"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


2 + 3 =

Cele mai citite articole

Riscul aparitiei diabetului zaharat de tip 2 poate fi redus printr-o dieta pe baza de plante, ...
Un studiu ne ofera informatii importante cu privire la miscarea pe care trebuie sa o facem pentru a ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Sensibilitatea si senzitivitatea unei femei Taur,o intrece pe cea a semnelor de apa.De ce?Pt.ca ...
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0