Mic dejun:
- 1 portocala, jumatate de grepfrut, 1 felie mare de pepene galben.
- 1 pahar cu suc de legume, fara sare.
- 1 ceasca cu ceai de plante, cu miere.
Pranz:
- 1 farfurie cu ardei rosu si galben, castravete, rosie, broccoli, conopida, telina (tulpini si frunze), morcovi, ridichi si mult patrunjel proaspat. Adauga ulei de masline extravirgin si zeama de lamaie.
- 1 pahar mare de suc de fructe, neindulcit.
Cina:
- 1 salata mare cu ulei de masline extravirgin si zeama de lamie. Salata, rosie, nasturel, ceapa, usturoi, sfecla rosie, telina (radacina), menta proaspata si orice plante aromatice iti plac.
- 1 pahar mare de suc de fructe neindulcit sau suc de legume nesarat.
Bea zilnic cel putin 2l de lichide – apa, ceai negru slab sau ceai de plante.
Ziua a 2-a
Mic dejun:
- 1 pahar mare cu apa fierbinte, o felie groasa de lamaie, o lingurita de miere.
- Un iaurt natural dietetic.
Gustare in cursul diminetii:
- 1 pahar mare cu suc de legume, o mana de stafide, caise uscate si nuci proaspete
Pranz:
- 1 salata cu morcov ras, varza rosie, mar, ardei rosu feliat, rosie, ridichi, telina (tulpini si frunze), seminte de floarea-soarelui decojite, zeama de lamaie si ulei de masline.
- O ceasca cu ceai de plante sau ceai indian slab cu miere, fara lapte.
Gustare in cursul dupa-amiezii:
- 1 pahar cu suc de fructe si o banana
Cina:
- orice 3 legume gatite (nu cartofi) cu ulei de masline, nucsoara si zeama de lamaie.
- o ceasca cu ceai de plante sau ceai indian slab.
In cursul serii:
- amestec de fructe uscate si nuci nesarate si cat mai multe fructe proaspete.
Ziua a 3-a
Mic dejun:
- salata din fructe proaspete: mar, para, struguri, mango si ananas, cu un iaurt si o lingura de musli neindulcit.
- o ceasca cu ceai slab sau ceai de plante.
Gustare in timpul diminetii:
- 6 caise uscate.
- Un pahar cu suc de legume sau fructe.
Pranz:
- supa de salata – inmoaie o jumatate de ceapa tocata intr-o tigaie mare cu putin ulei de masline si adauga o salata iceberg tocata. Amesteca pret de cateva minute, adauga 900 ml de supa de legume si mult piper negru, apoi lasa la fiert timp de 20 de minute inainte de a presara o mana generoasa de patrunjel tocat. Serveste cu o bucata mare de paine din faina integrala cu coaja crocanta, fara unt.
- 1 ceasca cu ceai de plante sau ceai indian slab.
Gustare in cursul dupa-amiezii:
- un mar si o para.
Cina:
- Paste cu pesto si salata – amesteca restul de salata cu o mana de seminte de pin, putin ulei de masline, 1 catel de usturoi si o cutie de branza proaspata dietetica.
- Salata din rosii, ceapa si ardei galben.
- Ceai de plante sau ceai indian slab.
Trateaza-ti organismul cu blandete in Ziua a 4-a si nu te grabi sa revii la alimentatia obisnuita. Evita carnea rosie si incepe cu pui sau peste fiert, alimente cu continut de amidon si multe fructe, salate si legume. Nu consuma alte produse lactate decat iaurt pana in Ziua a 5-a.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!