Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de cadouri exclusiviste pentru partenerul tau

de Sunt Fericita la 2022-05-09
Idei de cadouri exclusiviste pentru partenerul tau
Alegerea cadoului perfect pentru partenerul tau devine dificila, mai ales dupa cativa ani de relatie. In mod sigur i-ai oferit deja destule obiecte si v-ati bucurat impreuna de zilele de nastere sau de alte sarbatori. Totusi, daca esti in cautarea unui cadou cu adevarat special, ai nevoie de unul care sa-l lase fara cuvinte pe barbatul din viata ta. Iti venim in ajutor cu cateva idei de cadouri exclusiviste din care sa alegi pe unul care crezi ca i s-ar potrivit partenerului tau.


Un ceas elvetian
 
Exista numeroase branduri de ceasuri barbatesti, insa daca vrei un cadou exclusivist pentru partenerul tau, atunci opteaza pentru unul elvetian. Alege un model care sa i se potriveasca, in functie de stilul sau vestimentar si de personalitatea sa. Ai la dispozitie varianta cu curea din piele sau cu curea metalica, cu cadran simplu sau cu mai multe afisaje, precum data sau cronograful. Iar in situatia in care vrei sa-i oferi un cadou iesit din tipare, atunci opteaza pentru un ceas de buzunar. 
 
O camasa brodata cu initiale partenerului tau 
 
O camasa premium, realizata din cele mai fine materiale si cu o croiala perfecta este un cadou ce-l va surprinde pe partenerul tau. Transforma-l intr-un dar exclusivist si cere sa-i fie brodate initialele pe articolul vestimentar. Camasa este pentru barbati un must-have in garderoba si reprezinta definitia elegantei, fie ea intr-o combinatie office sau in una casual. Se va bucura si mai mult sa o poarte stiind ca este personalizata si primita in dar de la persoana iubita. 
 
Butoni pentru camasa din materiale prețioase
 
O pereche de butoni fini, care sa-i completeze o tinuta office si care sa evidentieze si mai mult stilul rafinat pe care-l are poate fi de asemenea o alegere excelenta in materie de cadouri pentru el. Alege varianta din otel sau pe cea exclusivista, dintr-un material pretios. 
O husa din piele pentru laptop sau tableta 
Un accesoriu pentru dispozitivele electronice portabile poate fi un cadou perfect pentru el, mai ales daca optezi pentru materiale de calitate. Alege o husa din piele pentru laptop sau tableta, care sa aiba un design elegant si care sa-i fie utila la birou sau la intalnirile de afaceri. Acest tip de cadou este ideal pentru barbatii care adopta stilul office, caci ii va completa tinuta si ii va oferi un aer si mai elegant. In plus, va fi incantat de utilitatea lui. 
 
Un echipament sport al echipei sale favorite
 
Nimic nu se compara cu bucuria unui barbat atunci cand primeste de la partenera sa de viata un cadou ce are legatura cu una dintre pasiunile sale. De exemplu, daca are o echipa de fotbal preferata, comanda-i din magazinul oficial un echipament sport personalizat cu numele sau sau al unuia dintre jucatorii clubului. Va fi incantat de un astfel de cadou! 
 
O vacanta in doi intr-o destinatie exotica 
 
De ziua lui de nastere sau cu ocazia aniversarii relatiei voastre surprinde-l cu un cadou special. Si ce poate fi mai frumos decat o vacanta in doi intr-o destinatie exotica? In functie de bugetul pe care-l ai la dispozitie rezerva bilete de avion, cazare si ceva activitati exclusiviste, precum o plimbare cu iahtul sau una cu balonul cu aer cald, de care sa va bucurati impreuna. 
 
Un cadou facut din suflet este cel mai sugestiv, insa daca vrei sa-ti surprinzi cu adevarat partenerul la o ocazie speciala opteaza pentru un dar exclusivist, care sa-l lase fara cuvinte. Inspira-te din pasiunile si din personalitatea lui si gandeste-te ce i-ar placea sa primeasca si ce l-ar aduce intr-o stare de extaz. Alege un obiect care sa-i ramana amintire sau o experienta pe care s-o tina minte intreaga viata! 
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata Unul din cei mai recunoscuti doctori...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadouri

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016