Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reteta de post: Salata de naut

Reteta de post: Salata de naut
Daca nu ai timp sa prepari mancaruri sofisticate, te invit sa incerci aceasta salata de naut cu patrunjel care se prepara in cateva minute. Este foarte satioasa si cu siguranta te va incanta combinatia de culori. Pentru aceasta reteta poti folosi si naut la conserva, dar este mai putin gustos.


Daca este in cautarea unei retete de post care sa prepara rapid, te invit sa incerci aceasta salata de naut cu patrunjel, un preparat care te va incanta prin aroma si combinatia de culori.
Trebuie sa iti marturisesc ca nu am mai mancat pana acum boabe de naut. Mi-am facut curaj zilele trecute si am cumparat naut ecologic pentru ca am aflat ca este mult mai gustos decat cel la conserva.
Fiert, copt sau sub forma de hummus, nautul este un aliment ideal mai ales daca tii cura de slabire deoarece contine fibre care ofera senzatia de satietate. Mi-a placut la nebunie aroma si textura crocanta dintre amestecul de naut si patrunjel.
Inainte de a prezenta care sunt ingredientele necesare, trebuie sa stii ca nautul este bogat in vitamine, minerale, proteine si fibre, avand numeroase beneficii pentru sanatate. Reduce nivelul colesterolului rau, previne afectiunile cardiovasculare si este ideal pentru imbunatatirea digestiei.
Ingrediente necesare pentru salata de naut:
- 300 g naut;
- o ceapa rosie;
- 2 rosii;
- 3 linguri de ulei de masline;
- zeama de lamaie;
- un ardei kapia rosu;
- sare si piper;
- patrunjel.
Cum se prepara salata de naut:
Boabele de naut se pun la inmuiat in apa rece cu o seara inainte. A doua zi, boabele de naut se strecoara si se pun la fiert cam o ora si jumatate la foc mediu pana devin moi. Apoi se scurg si se lasa la racit.
Ceapa rosie, ardeiul kapia si patrunjelul se toaca marunt si se pun intr-un bol, apoi se adauga nautul bine scurs si rosiile taiate felii. Daca doresti, puteti adauga si usturoi.
Se prepara un dressing pentru salata din 3 linguri de ulei de masline, sare, piper si zeama de lamaie care se amesteca cu celelalte ingrediente ale salatei.
Voua va place nautul? Cum il pregatiti?


Sursa foto: pinterest.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.9 din 5 - 42 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete de post

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre naut

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salata de naut

Cele mai citite articole

Rodia este un fruct delicios si nutritiv cu o istorie bogata si origini stravechi. Desi poate parea ...
Dincolo de aroma sa reconfortanta si gustul placut, ceaiul verde a fost asociat cu multiple ...
Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0