Painea de casa nu se compara cu cea din comert, care are foarte multe E-uri, agenti de afanare si aditivi alimentari.
Nutritionistii sustin ca painea din comert ingrasa din cauza tehnologiei si a aditivilor alimentari folositi in prepararea acestui aliment. De aceea, painea facuta in casa ramane cea mai buna alternativa. Este atat de simplu de preparat!
Ingrediente pentru paine de casa:
- 1 kg faina alba;
- 20 g drojdie de bere;
- lapte sau apa;
- 1praf de sare;
- 2 linguri ulei;
- 1 lingurita de zahar.
Modalitate de preparare:
Se pune faina intr-un castron si se amesteca cu drojdia muiata in 50 ml lapte caldut si amestecata cu 2 lingurite faina, 1 lingurita de zahar, sare si 2 lingurite de ulei. Se framanta bine si se pune la crescut ca sa iasa un aluat vartos. Dupa ce a crescut se imparte aluatul in 2 si se fac doua paini. Se ung doua tavi cu ulei si se tapeteaza cu faina. Painea se coace la cuptor la foc potrivit 30-40 de minute pana capata o culoare aurie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
